עוגת תפוזים וקוקוס של ארומה
עוגת תפוזים וקוקוס מושלמת! מתכון של עוגת סולת וקוקוס, עם מיץ תפוזים ומרקם אוורירי, שתמיד כיף לאכול!
מי שמכיר את עוגת התפוזים של ארומה, חייב לטעום את העוגה שבמתכון הזה. העוגה יוצאת אפילו טעימה יותר והמתכון כל כך פשוט להכנה, שאין מצב לא לנסות לפחות פעם אחת, אבל זהירות כי היא ממכרת!
מתכון קל, שאפילו נערות יכולות להכין ויש גם סרטון הכנה המלא למי שרוצה, אבל מבטיחים לכם, שאיך שלא תכינו אותה, היא תצא טעימה ומפנקת ואתם תתרגלו מהר מאוד לאכול אותה לצד כוס הקפה של הבוקר!
למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוזים וקוקוס מושלמת
- עוגת תפוזים וקוקוס, על בסיס סולת ומרקם מפנק שכיף לאכול!
- עוגה פרווה נהדרת להגשה גם לאחר ארוחה בשרית!
- מתכון קל בטירוף ויש גם סרטון הכנה למי שרוצה!
- כל כך טעימה, שלא תוכלו לעבור יום בלי ביס אחד לפחות!
שורה תחתונה: עוגת תפוזים וקוקוס קלה, מפנקת, טעימה ופרווה – היא כל מה שחשוב ושצריך בעוגה!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:
עוגת תפוזים וקוקוס של ארומה
ציוד
המצרכים
- 1 כוס סולת
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס שמן קנולה
- 4 ביצים
- 1 כפית תמצית וניל
- ¼ כפית מלח
- 1 כוס כוס קוקוס
- 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 1 כוס קמח
לסירופ:
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 1 כוס מים
- 1 כפית תמצית וניל
לפיזור:
- קוקוס (לפיזור)
אופן ההכנה
- מערבבים ביחד את הסולת, סוכר, שמן קנולה, ביצים שלמות, תמצית וניל, מלח, קוקוס, אבקת אפייה, ומיץ תפוזים.
- לאחר מכן נוסיף כוס קמח ולערבב ונשפוך לתבנית אינגליש קייק.
- נאפה בתנור שחומם מראש לחום בינוני 170 מעלות עד הזהבה.
להכנת הסירופ:
- להביא לידי רתיחה את רכיבי הסירופ, ולהרתיח עוד כ-2 דקות.
- כאשר העוגה יצאה מהתנור לחורר אותה עם קיסם או שיפוד ולהרטיב את העוגה עם הסירופ לפי טעמכם ולפזר קוקוס.
הערות וטיפים
- אם משתמשים בתבנית רגילה אלומיניום חד פעמית תצא אחת גדולה אבל תישאר לכם קצת שארית תשימו בעטרות נייר ותאפו.
- לעוגה אחת לשים חצי כמות מהסירופ.
- לאחסן במקרר.
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת תפוזים וקוקוס בחושה
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: עוגת תפוזים וקוקוס בחושה מתכון מאת: ליהי קרויץ