| | | | | |

עוגיות שיבולת שועל ב-5 דקות

עוגיות שיבולת שועל בריאות ב-5 דקות! עם רוטב שוקולד מריר לציפוי.
בהשראת: אוריין רבינוביץ'
ציון 4.10 על ידי 11 דירוגים
עוגיות גרנולה בריאות

עוגיות גרנולה בריאות טעימות ומשגעות, בקערה אחת וללא מיקסר, בזמן הכנה של כ-5 דקות בלבד!

אז אחרי מחקר קטן הגענו למסקנה שאם אתם רוצים ליהנות באמת מעוגיות או חטיפים איכותיים, כדאי לכם להכין אותם אך ורק בבית! בעידן של היום כשיש מוצרים קנויים עם מדבקות ירוקות, אבל כשקוראים את המרכיבים לעומק מבינים שחלק מהמוצרים לא כל כך איכותיים במידה שמספקת אותנו… ומבלי להשחיר את רשתות המזון שיש לכם כמובן אינטרסים משלהם, אנחנו ממליצים לכם לא להסתמך על אף אחד ולהכין בעצמכם אוכל איכותי. ומה יותר טעים ומספק מעוגיות שיבולת שועל שתכינו בקלות ובמהירות!

אז בין אם בדיוק החלטתם להפסיק לזלול עוגות שוקולד ולהוסיף קצת מתכונים מזינים יותר לתפריט שלכם או אפילו אם אתם סתם אוהבים לאכול שיבלות שועל – קבלו מתכון לעוגיות גרנולה העוגיות האלה מתאימות לכולם בלי יוצא מן הכלל! ובנוסף כדי להמתיק את העוגיות תוכלו לשים שוקולד מריר – שיוסיף צבע ומתיקות לעוגיות שיבולת שועל!

ספר המתכונים של אוריין רבינוביץ'

מתכון לעוגיות גרנולה
צילום: אוריין רבינוביץ'

למה באמת כדאי לכם: עוגיות גרנולה בריאות

  • הכי טעים שיש: אם עוד לא הכנסתם לתפריט הטעים שלכם עוגיות שיבולת שועל, זה הזמן!
  • מהיר להכנה: לא יותר מחמש דקות בלבד! אז למה אתם מחכים?
  • נשנוש: עוגיות כיפיות שסוגרות את הפינה בדרך לעבודה!
  • בקערה אחת וללא מיקסר: לא תאמינו כמה זה פשוט וטעים!
שורה תחתונה: עוגיות שיבולת שועל טעימות ומזינות שתכינו במהירות הבזק!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה

עוגיות גרנולה בריאות
צילום: אוריין רבינוביץ'
עוגיות גרנולה מתכון
צילום: אוריין רבינוביץ'
מתכון לעוגיות גרנולה
צילום: אוריין רבינוביץ'
עוגיות גרנולה מתכון
צילום: אוריין רבינוביץ'
עוגיות גרנולה בריאות

עוגיות שיבולת שועל ב-5 דקות

עוגיות שיבולת שועל בריאות ב-5 דקות! עם רוטב שוקולד מריר לציפוי.
ציון 4.10 על ידי 11 דירוגים
לדרג
כמות 16 עוגיות
זמן הכנה: 5 minutes
זמן בישול/אפייה: 12 minutes
סוג: עוגיות
באדיבות: אוריין רבינוביץ'

ציוד

כוס מידה אוניברסלית
תבנית אפייה בינונית

המצרכים

מצרכים:

  • 1 כוס קוואקר
  • ½1 כוסות שקדים ואגוזים ( טחונים)
  • 1 ביצה
  • ½ חבילה חמאה (50 גרם )
  • 3 כפות סוכר (חום)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית סודה לשתייה (3 גרם)
  • 1 כף אבקת סוכר (8 גרם)
  • 1 כף דבש
  • 1 כף שמן
  • 1 כפית קינמון

אופן ההכנה

  • נכניס את כל הרכיבים לקערה ונערבב היטב על לקבלת עיסה אחידה.
  • נרטיב את הידיים ונקרוץ מהעיסה כדורים.
  • ניקח מגש בינוני ונרפד אותו בנייר אפייה.
  • נשים את כדורי העיסה שקרצנו במגש במרווחים - לא צמוד מדי שלא יתחבר.
  • נכניס לתנור שחומם מראש על 160 מעלות למשך 12 דקות.
  • נזלף מעל שוקולד מריר - לא חובה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגיות גרנולה

כמה אחוז השוקולד המריר?
אפשר להשתמש בשוקולד מריר באיזה אחוז שתרצה, לפי הטעם האישי שלך.

עוגיות גרנולה מתכון
צילום: אוריין רבינוביץ'
עוגיות גרנולה בריאות
צילום: אוריין רבינוביץ'
עוגיות גרנולה בריאות
צילום: אוריין רבינוביץ'
 

רק עוד דבר אחד אחרון!

 

לפני שאתם מתנפלים על עוגיות שיבולת שועל המושלמות האלו – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.

הכי כיף לאכול בריא בלי להתפשר על הטעם. מה למשל? הנה עוד כמה רעיונות של מתכונים בריאים מושלמים. רק תבחרו!

 

מקור: עוגיות גרנולה מתכון מאת Oriyan Rabinovich

Similar Posts

12 Comments

  1. הכנתי את העוגיות והטעם נפלא, אבל הן רכות ומתפרקות אשמח לדעת מה עשיתי לא נכון

    1. היי!
      מתנצלים על החוויה הלא נעימה.
      בעיקרון, העוגיות אמורות להיות רכות, אבל לגבי התפרקותן – אולי אפשר לנסות להבא להוציא את כל המצרכים שנמצאים בקירור ולתת להם להגיע לטמפ' החדר (בערך שעה).
      דבר נוסף שאפשר לעשות הוא לנסות להרטיב את הידיים באופן מינימלי. עודף נוזלים יכול להשפיע על מרקם העוגיות.
      מקווים שהצלחנו לעזור!

  2. 2 stars
    הכנתי את המתכון אתמול הטעם בסדר אבל העוגיות יצאו רכות לא קריספיות ומתפוררות והכנתי בדיוק לפי ההוראות.

    1. היי בת שבע!
      נשמע שיצא לך בסדר גמור. העוגיות לא אמורות להתפורר ממש, אלא להיות קריספיות מבחוץ ורכות מבפנים.
      אם הן יצאו ממש רכות ברמה שאת לא נהנית מהן, ייתכן ואולי בתהליך ההכנה נכנסו יותר מדי מים לתערובת. אם זו הסיבה, אפשר להוסיף לקערת המים שבה את משתמשת כדי להרטיב את הידיים מעט שמן וזה אמור לעזור.
      בהצלחה!

    1. היי שחר! תודה רבה על התגובה שלך 🙂
      אתה מעלה כאן נקודה חשובה. יש אנשים שאכן לא צורכים מוצרי חלב מפני שזה עשוי להזיק לבריאותם. עם זאת, אנחנו בעד לתת מקום לכל סוגי המתכונים מתוך אמונה שכל אחד בוחר את מה שהוא רוצה לאכול.
      מקווים שהצלחנו להעביר את הנקודה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?