מושלם לסוכרתיים, ולא רק: לחם פשתן ללא גלוטן (ביס פריך, חלומי ובריא!)
רגישים לגלוטן? סוכרתיים, או סתם אוהבים לחמים איכותיים ובריאים? המתכון הזה הוא בול בשבילכם… לחם פשתן לסוכרתיים, ללא גלוטן, דל בפחמימות, אבל עשיר באומגה 3 ומלא בטעם נפלא שיזכיר לכם לגמרי לחם אמיתי ומשובח! נהדר לליווי כל ארוחת בוקר או ערב עם גבינות וביצים, סלטים רעננים וממרחים רכים. תכינו פעם אחת והוא יהפוך ללחם הבית הקבוע שלכם
לחם פשתן ללא גלוטן (מושלם לסוכרתיים)

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/חגית-אלקבץ" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של חגית אלקבץ[/button]

[adinserter block="2"]
למה באמת כדאי לכם:
- תכינו פעם אחת לחם זה – והוא יהפוך ללחם הבית הקבוע שלכם!
- לחם פשתן לסוכרתיים, ללא גלוטן, דל בפחמימות, עשיר מאוד באומגה 3 ומלא בטעם נפלא של לחם אמיתי ומשובח
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם! דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים?

לחם פשתן ללא גלוטן (מושלם לסוכרתיים)
ציוד
המצרכים
- 4 ביצים שלמות
- 180 מ"ל מים פושרים
- 200 גרם קמח שקדים
- 100 גרם פשתן טחון
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1/2 כפית מלח
- 50 גרם גרעיני דלעת
- 50 גרם גרעיני חמנייה
- מעט פלפל שחור (לא חובה)
אופן ההכנה
- נטרוף היטב את הביצים והמים, נערבב את כל החומרים היבשים עם הרטובים וניצוק לתבנית מרופדת בנייר אפייה, אפשר גם לפזר שומשום וקצח מעל.
- נכניס לתנור על 180 מעלות, 40-45 דקות לא טורבו
[adinserter block="4"]


רק עוד דבר אחד אחרון!
לפני שאתם מתנפלים על לחם פשתן בריא למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.
