| | | | |

עוגת מנגו בחושה בנגיעות קוקוס

היום מתפנקים בביס חלומי וטרופי של עוגת מנגו בחושה בנגיעות קוקוס אקזוטיות
בהשראת: ליאת קאדר
ציון 3.67 על ידי 3 דירוגים
עוגת מנגו

רגע לפני שחתכנו את העוגה המשגעת הזאת שאלנו את האורחים איזו עוגה הכנו  לדעתם. חלק ענו עוגת סולת, אחרים עוגת גזר. אבל עם כל הכבוד לשאר העוגות האחרות, ויש כבוד… אף אחד לא דמיין שתיכף יתפנק בביס חלומי וטרופי במיוחד של….. כן, כן, עוגת מנגו בחושה בנגיעות קוקוס אקזוטיות משגעות.

עוגת מנגו נראית כל כך מושקעת וכזאת שדורשת מלא עבודה, אבל תתפלאו שמדובר בעוגה פשוטה וקלה במיוחד להכנה, בזכות העובדה שהיא מכילה מחית נהדרת של הפרי הטרופי העסיסי הזה, כך שלא תצטרכו להתאמץ לקלף ולחתוך את המנגו בעצמכם.

השילוב של המנגו עם קוקוס מעצים את הטעם של העוגה ומביא אותה לדרגת שלמות של רכות נימוחה בפה, עם טעם פירותי עמוק וניחוחות מפתים של גרידת לימון רעננה. מתאימה בול לקיץ החם ליד קנקנן לימונדה צונן או קפה מעורר.

ספר המתכונים של ליאת קאדר

עוגת מנגו
צילום: ליאת קאדר

למה באמת כדאי לכם: 

 

  • עוגת מנגו מלאה בטעמים טרופיים מופלאים ושילוב נהדר עם קוקוס אקזוטי
  • מפתיעים את האורחים עם מעדן מושלם שרק נראה מושקע אבל דורש כלום עבודה

שורה תחתונה: ככה פותחים את הקיץ!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? שלב אחרי שלב

עוגת מנגו
נסדר יפה את כל המצרכים. צילום: ליאת קאדר
עוגת מנגו
נקציף ביצים שלמות עם סוכר, נוסיף שמן ומיץ מנגו, נערבב ונוסיף קוקוס, קוקוס קלוי ותמצית וניל ונערבב. צילום: ליאת קאדר
עוגת מנגו
נוסיף קמח מנופה ואבקת אפייה ונערבב עד ליצירת בלילה חלקה. צילום: ליאת קאדר
עוגת מנגו
נשמן אינגליש קייק וניצוק את הבלילה. נאפה בתנור שחומם מראש טורבו 160 מעלות עד להזהבה. צילום: ליאת קאדר

\

עוגת מנגו
צילום: ליאת קאדר

 

עוגת מנגו
נזלף את זיגוג המנגו מעל ונגיש. צילום: ליאת קאדר

 

עוגת מנגו
צילום: ליאת קאדר
עוגת מנגו
צילום: ליאת קאדר
עוגת מנגו

עוגת מנגו בחושה בנגיעות קוקוס

היום מתפנקים בביס חלומי וטרופי של עוגת מנגו בחושה בנגיעות קוקוס אקזוטיות
ציון 3.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: ליאת קאדר

ציוד

כוס מדידה של 240 מ"ל

המצרכים

  • 2 ביצים מדיום
  • ½ כוס סוכר פחות 2 כפות גדושות
  • ¼ כוס קוקוס לבן
  • 2 כפות גדושות שבבי קוקוס קלוי
  • ¼ כוס שמן
  • 2 כפות פריגת מנגו קפוא למהול עם 1/2 כוס מים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ½ כפית גרידת לימון
  • 1 כוס קמח מנופה
  • ½ שקית אבקת אפיה

לזיגוג:

  • 4 כפות אבקת סוכר
  • כף פריגת מנגו קפוא
  • כף מים

אופן ההכנה

  • נקציף ביצים שלמות עם סוכר, נוסיף שמן ומיץ מנגו, נערבב ונוסיף קוקוס, קוקוס קלוי ותמצית וניל ונערבב
  • נוסיף קמח מנופה ואבקת אפייה ונערבב עד ליצירת בלילה חלקה. נשמן אינגליש קייק וניצוק את הבלילה
  • נאפה בתנור שחומם מראש טורבו 160 מעלות עד להזהבה ועד שקיסם נכנס ויוצא יבש. בערך 35-40 דקות. נצנן, נזלף את זיגוג המנגו מעל ונגיש.

לזיגוג:

  • נערבב היטב את חומרי הזיגוג עד ליצירת נוזל סמיך כמו בתמונה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת מנגו – ליאת קאדר

Similar Posts

2 Comments

    1. היי נעמה,
      רלוונטי לבלילה של העוגה, אבל לא לציפוי. תחתכי קוביות קטנות וזה ייצא מעולה. את ממש לא חייבת להכין את הציפוי הספציפי הזה, אלא כל מה שבא לך.
      בהצלחה!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?