| | | | | |

צ'יפס שעועית ירוקה בתנור

צ'יפס שעועית בתנור קליל להכנה, עם המון סיבים תזונתיים, תיבול מעולה ושומשום קריספי וממכר
בהשראת:  לינדה לנגנר
ציון 5 על ידי 4 דירוגים
שעועית ירוקה בתנור

במקום לפתוח שקית חטיפים מול הטלוויזיה – אפשר ליהנות כל פעם מחדש מנשנוש בריא ומהמם, דל בקלוריות ומוכנה בקלות.

אז קבלו אותו – צ'יפס שעועית בתנור קליל להכנה, עם המון המון סיבים תזונתיים וגם משביע להמון שעות.

מכינים בקלות עם תיבול מעולה וקצת שומשום לקריספיות מושלמת, מכפילים כמויות מראש כי זה מתחסל במהירות, ונהנים מנשנוש שעועית בתנור מול המסך, שלגמרי יכול להיות גם תוספת נהדרת ובריאה לארוחה ליד בשר או עוף

 
ספר המתכונים של לינדה לנגנר 
 
שעועית ירוקה בתנור
צילום: לינדה לנגנר
 

למה באמת כדאי לכם: שעועית ירוקה בתנור

 
  • צ'יפס שעועית בתנור קליל להכנה, עם המון סיבים תזונתיים משביעים שיכולים להיות גם תוספת נהדרת לכל ארוחה

  • נשנושעועית. ככה אנחנו קוראים למעדן המהמם הזה של שעועית בתנור

 שורה תחתונה: ספרנו בשבילכם! שעועית בתנור "תעלה" לכם רק ב-30 קלוריות ל-100גרם, שווה, לא?
 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? שעועית ירוקה בתנור

שעועית ירוקה בתנור

צ'יפס שעועית ירוקה בתנור

צ'יפס שעועית בתנור קליל להכנה, עם המון סיבים תזונתיים, תיבול מעולה ושומשום קריספי וממכר
ציון 5 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות:  לינדה לנגנר

המצרכים

  • ¼ שקית שעועית ירוקה סנפרוסט (200 גרם)
  • ½ כפית פפריקה מתוקה
  • מעט מלח ופלפל שחור
  • כף גדושה שומשום
  • 2 כפות שמן זית/קנולה
  • שן שום כתושה (לא חובה)

אופן ההכנה

  • נשים את השעועית כשהיא קפואה בקערה, נוסיף את שאר המרכיבים לקערה ונערבב היטב.
  • נשפוך את השעועית לתבנית מרופדת בנייר אפייה, נכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ונאפה כ-40 דקות עד שהשעועית משחימה מעט, כדאי לערבב באמצע האפייה פעם-פעמיים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

נמנעים מבשר? פשוט נמאס ובא לכם צמחוני? סידרנו אותכם!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

2 Comments

    1. היי אוריה,
      אפשר, אבל תלוי כמה זמן מראש. אם זה באותו יום אז בסדר. זה הכי טעים כשזה טרי.
      בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?