| |

כעכים מלוחים עם קמח מלא ומלא שומשום ממכר

כעכים מלוחים מקמח מלא עשיר ואיכותי שיוצר בצק נעים כמו פלסטלינה, ועם מלא מלא שומשום ממכר מעל
בהשראת: חגית אלקבץ
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
כעכים

עם כל הכבוד לעבאדי ויש כבודדדד, היום אתם מכינים בעצמכם כעכים מלוחים מהממים, בהכנה קלילה ובניחוחות אפייה שיציפו את הבית באווירה משגעת.

כעכים מלוחים שמכינים עם קמח מלא עשיר ואיכותי שיוצר בצק נעים כמו פלסטלינה, ועם מלא מלא שומשום ממכר מעל לקריספיות מושלמת

קטנים, שזופים, מגרים בטירוףףף, פריכים בפה ויבואו נהדר לניגוב עם גבינות רכות, תחליף ללחם בארוחה חלבית או לנשנוש ממכר ליד נס קפה חם

ספר המתכונים של חגית אלקבץ

כעכים
צילום: חגית אלקבץ

למה באמת כדאי לכם: כעכים

 

  • מתכון מושלם של כעכים מלוחים מהממים בהכנה קלילה ובניחוחות אפייה שיציפו את הבית באווירה משגעת
  • כעכים מלוחים עם קמח מלא נחטפים בשניות, כך שממש מומלץ להכפיל כמויות..

שורה תחתונה: יבואו נהדר לניגוב עם גבינות רכות או לנשנוש ממכר ליד נס קפה חם

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? כעכים

כעכים

כעכים מלוחים עם קמח מלא ומלא שומשום ממכר

כעכים מלוחים מקמח מלא עשיר ואיכותי שיוצר בצק נעים כמו פלסטלינה, ועם מלא מלא שומשום ממכר מעל
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
כמות 30 כעכים
באדיבות: חגית אלקבץ

ציוד

כוס מדידה אוניברסליתחד"פ חמה

המצרכים

  • 125 גרם נטורינה רכה מאוד
  • ¼ כוס שמן (60 מ"ל)
  • 2 כפות סוכר
  • 1 חלבון ביצה
  • 1 כף חומץ
  • 300 גרם קמח כוסמין מלא או קמח חיטה 80% (כ-2 כוסות מלאות)
  • ½ כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • לציפוי:
  • חלמון ביצה
  • שומשום
  • 2 כפות שמן

אופן ההכנה

  • נערבל בקערה ידני או במיקסר נטורינה, שמן, סוכר, חלבון וחומץ ונוסיף קמח, אבקת אפייה ומלח.
  • נאחד את כל המרכיבים לבצק נעים כמו פלסטלינה רכה, נחלק ל-28-30 כדורים ומכל כדור קצר ניצור נחש/רצועה שנסגור לחישוק.
  • בחלמון ביצה שנשאר נוסיף 2 כפות שמן, נטרוף ונמרח על הכעכים. נפזר שומשום בנדיבות, נאפה בטורבו על 170 מעלות בתנור שחומם מראש כ- 25 דקות עד להזהבה מלאה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הבמה כולה שלכם:

כעכים
צילום: שרון דאהן

 

"וואוווו יצא מושלםםםם, יותר טעים מהקמח הלבן. עשיתי כוסמין 80 אחוז וסוויטנגו"

שרון דהאן

כעכים
צילום: אורה וגימה

"אליפות"

אורה וגימה

כעכים


שאלות נפוצות: כעכים

אפשר ללא חומץ?
זה הכי קריספי, חובה לשים
עם איזה קמח מלא? יש כל מיני סוגים ואחוזים…
כאi השתמשנו בכוסמין מלא ובקמח חיטה 80% של שטיבל
האם יש צורך במיקסר?
אפשר גם עם כף עץ

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?