| |

עוגיות מרוקאיות לתה מושלמות

מתכון קל ומהיר להכנה של עוגיות מרוקאיות משגעות. מושלמות לכל עת!
בהשראת: נעמי שושן
ציון 4 על ידי 4 דירוגים
עוגיות מרוקאיות לתה

עוגיות מרוקאיות לתה, עוגיות ריפעת, ממכרות וקלות בטירוף! מתכון לעוגיות מרוקאיות לתה שחייבים להכין!

מי מכם שלא מכיר את העוגיות האלה, דעו לכם שזה פשוט חור בהשכלה ושאתם חייבים להכין אותן. בצק עם נגיעות אניס, שלא חייבים להוסיף, והן פשוט ממכרות!

מתכון קל ומהיר להכנה, ערבוב אחד שלא מחייב מיקסר, ותקבלו עוגיות משגעות שפשוט כיף לאכול בכל הזדמנות! עוגיות ללא חמאה, על בסיס שמן וללא שמרים, ולא תוכלו לתת לצנצנת העוגיות לעמוד לבדה מרוב שהן טעימות!

ספר המתכונים של נעמי שושן

 

עוגיות ריפעת
צילום: נעמי שושן
עוגיות ריפעת
צילום: נעמי שושן
עוגיות מרוקאיות לתה
צילום: נעמי שושן

למה באמת כדאי לכם: עוגיות מרוקאיות לתה

  • מתכון של עוגיות מרוקאיות אמיתיות, שתמיד יוצאות טעימות!
  • מתכון קל ומהיר ביותר להכנה, שלא תרגישו שהכנתם אותן!
  • עוגיות מפנקות ביותר להגשה לצד כוס שתייה חמה!
  • כל כך טעימות שמומלץ להכין כמות כפולה וליהנות לזמן ממושך יותר!

שורה תחתונה: עם אניס או בלי אניס, מתכון של עוגיות מרוקאיות ממכרות שחייבים להכיר ולהכין!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

עוגיות מרוקאיות לתה

עוגיות מרוקאיות לתה מושלמות

מתכון קל ומהיר להכנה של עוגיות מרוקאיות משגעות. מושלמות לכל עת!
ציון 4 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: נעמי שושן

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 2 שקיות אבקת אפייה (20 גרם)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שומשום
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 3 ביצים ( L)
  • ½ כוס גרגרי אניס

אופן ההכנה

  • לעבד את כל החומרים במעבד מזון לבצק אחיד.
  • נניח את הבצק בצד ל 20 דקות.
  • בינתיים נחמם תנור ל180 מעלות.
  • נחלק את הבצק ל 4 חלקים ונרדד על נייר אפייה.
  • נחתוך לריבועים בעזרת גלגלת.
  • לאפות 20-25 דקות.
  • נצנן את העוגיות לחלוטין ונפריד ביניהן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: 

האם צריך מכשיר לצורת העוגיות?
לא.
אם אין לי מעבד מזון, יש דרך אחרת?
ללוש בעזרת הידיים.
אם אין לי אניס, מה לעשות?
לא חובה.
לא חסר במתכון חמאה חוץ מהכוס שמן?
לא, יש שמן זה מספיק.
עוגיות ריפעת
צילום: נעמי שושן

רק עוד דבר אחד אחרון!

אין טעים ומפנק מהמטבח המרוקאי – מסכימים? קבלו קורס מזורז איך לבשל כמו סבתא מרוקאית

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

 מקור: עוגיות ריפעת מתכון מאת: נעמי שושן

 

Similar Posts

4 Comments

    1. היי ויקי, המתכון מדויק ואמור להתקבל בצק אחרי לישה ידנית או במיקסר. את מוזמנת להתרשם ממתכונים דומים נוספים באתר – בקישור כאן. בהצלחה הפעם הבאה!

4 from 4 votes (4 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements