| |

מתכון רוגלך טבעוני פרווה

רוגעלך כוסמין מלא קל להכנה, עשוי קמח כוסמין וקמח שקדים שיוצרים פריכות נהדרת בשילוב מושלם עם ממרח אגוזי לוז טבעי ושוקולד מריר ענוג. הנס המתוק ליד הקפה!
בהשראת: עידית מרום
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
רוגעלך כוסמין מלא

טוב, הדבר הזה טעים בצורה מפחידה. גם קלילות ההכנה שלו "תפחיד" אתכם וגם המרכיבים מצוינים והאיכותיים מהם הוא עשוי.

אז קבלו אותו בפה מלא – רוגעלך כוסמין מלא וממכר מבצק פריך, קליל וקל לתפעול העשוי קמח כוסמין וקמח שקדים שהוא גם ללא גלוטן, גם תורם שומניות ופריכות נהדרות וגם מספק סיבים תזונתיים ומינרליים טובים.

במילוי ממרח אגוזי לוז טבעי ושוקולד מריר נמס בפה, הקטנים החמים, והשובבים האלה גם לגמרי יכולים להיות טבעוניים ו️לגמרי לגמרי ה-פינוק המושלם ליד כוס קפה של שבת (רק זהירות לא לטרוף את כולם בבת אחת…)

ספר המתכונים של עידית מרום

רוגעלך כוסמין מלא
צילום: עידית מרום

 


למה באמת כדאי לכם: רוגעלך כוסמין

 

  • אל תוותרו על קמח שקדים שהוא גם ללא גלוטן, גם תורם פריכות נהדרת וגם מכיל סיבים תזונתיים טובים
  • ה-פינוק המושלם ליד כוס קפה חם (בשבת או בכל יום סתם)
  • רוגלך טבעוני שובב וממכר…רק זהירות לא לטרוף את כולם בבת אחת

שורה תחתונה: מפחיד כמה שהם טעימים!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? רוגעלך כוסמין

רוגעלך כוסמין מלא

מתכון רוגלך טבעוני פרווה

רוגעלך כוסמין מלא קל להכנה, עשוי קמח כוסמין וקמח שקדים שיוצרים פריכות נהדרת בשילוב מושלם עם ממרח אגוזי לוז טבעי ושוקולד מריר ענוג. הנס המתוק ליד הקפה!
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

  • 5 כפות גדושות שמן קוקוס מוצק
  • 250 מ"ל קרם קוקוס
  • כוס סוכר קוקוס
  • כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 2 כוסות קמח כוסמין 70% מלא
  • ¾ כוס קמח שקדים
  • פצפוצי שוקולד 60% מריר
  • חלב סויה (להברשה, או ביצה טרופה לגרסה רגילה)

אופן ההכנה

  • לשים בידיים או במיקסר לישה טובה של כ-7 דקות עד לאיחוד ולקבלת בצק נעים וגמיש.
  • מעבירים לקירור לחצי שעה ואחריה מחלקים את הבצק ל-3 חלקים, כל חלק מרדדים דק לצורת מלבן.
  • מורחים את המלבן כולו בממרח אגוזי לוז טבעי ומפזרים פצפוצי שוקולד.
  • בעזרת גלגלת חותכים לרצועות של סנטימטר וחצי ומגלגלים כל רצועה לרוגעלך קטן.
  • מברישים את הרוגעלך בביצה טרופה (או חלב סויה ומכניסים לאפייה בתנור שחומם על 170 מעלות למשך 15-18 דקות, עד שהרוגעלך מזהיבים יפה וממתינים לקירור .

הערות וטיפים

  • אל תוותרו על קמח שקדים שהוא גם ללא גלוטן, גם תורם פריכות נהדרת וגם מכיל סיבים תזונתיים טובים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רוגעלך כוסמין מלא
צילום: עידית מרום

 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!
רוגעלך כוסמין: מתכון רוגלך טבעוני פרווה

הקפה מחכה לעוד פינוק מתוק וקל? קבלו עוד המלצות מצוינות שיעשו לכם את היום!

מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?