עוגיות מרוקאיות לתה: מתכון עוגיות ריפעת קריספיות ופריכות בטירוף (+סרטון)
למרות שלמעדן המהמם הזה יש מלא שמות – עוגיות מלוחות, עוגיות ריפעת, עוגיות מרוקאיות, עוגיות מסורתיות, עוגיות תה – בכל הקשור בטעם יש להן רק אחד והוא פשוט מושלם! מתכון קליל, בצק מהמם, מרקם פריך, ניחוח אניס משגע, ויש לכם עוגיות ריפעת טעימות, דקות, קריספיות, פריכות וממכרות בטירוף, שיבואו מושלם עם כוס תה רותחתתת..
עוגיות ריפעת מלוחות, קריספיות וממכרות

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/נועם-זיגדון icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של נועם זיגדון[/button]

[adinserter block="2"]
למה באמת כדאי לכם: עוגיות ריפעת מרוקאיות
- עוגיות מלוחות, עוגיות ריפעת, עוגיות מרוקאיות לתה , עוגיות מסורתיות – מלא שמות, טעם מושלם אחד
- עוגיות ריפעת דקות דקות, קריספיות במיוחד, פריכות בשלמות וממכרות בטירוףףף
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

עוגיות ריפעת מלוחות, קריספיות וממכרות
ציוד
המצרכים
- ½3 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
- ½ כוס שמן
- ½ כוס סוכר
- 2 כפות שומשום
- 1 חבילה מחמאה רכה (100 גרם)
- ¼ כוס מים חמימים
- ¼ כוס מיץ תפוזים
- 1 ביצה (L)
- ½ כפית גרידת תפוז
- 1 כף אניס
אופן ההכנה
- נלוש את כל החומרים יחד לבצק אחיד.
- נחלק את הבצק ל-2 כדורים, ונפתח כל חלק בין שני דפי אפייה.
- נרדד כל חלק לבצק דק - לעובי 2-3 מילימטר.
- בעזרת גלגלת או מזלג נחרוץ חריצים, נחתוך עם סכין או עם קורצן לריבועים.
- נאפה בתנור שחומם מראש על 180° כ-15 דקות.
[adinserter block="4"]
שאלות נפוצות: עוגיות ריפעת
| האניס – בזרעים או טחון? טחון. |
| חובה לשים אניס? לא. |
| איפה אפשר לקנות את המכשיר של העוגיות? מקס סטוק. |
הבמה כולה שלכם:

"נראה מעולה!" חנה משה



רק עוד דבר אחד אחרון!
אין טעים ומפנק מהמטבח המרוקאי – מסכימים? קבלו קורס מזורז איך לבשל כמו סבתא מרוקאית
עוד מתכונים מעניינים באתר
- עוגיות מרוקאיות הכי טעימות
- סלט מטבוחה מטריף וקל
- דג מרוקאי חריף מהיר וטעים
- 30+ עוגיות מרוקאיות ועוד למימונה
- מתכון לקציצות בשר של סבתא
בא לכם עוד? עשרות מתכונים מרוקאים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
