| | | |

ה-מנה של הנחמות: ספגטי עם קציצות

ליהנות מכל העולמות עם מנת ספגטי עם קציצות - המנה הכי מחממת ומהממת שיש המשלבת טעמים באופן נהדר!
בהשראת: מלי מאירוב
ציון 5 על ידי 3 דירוגים
ספגטי עם קציצות

יש מי שלא אוהב ספגטי? יש מי שלא אוהב קציצות בשר? עכשיו אפשר ליהנות מכל העולמות עם המנה כי מחממת ומההמת שיש – ספגטי עם קציצות ברוטב עגבניות סמיך ועשיר!

מה יותר משביע ומזין מספגטי רך, קציצות בשר רכות, אווריריות ומתובלות היטב ורוטב עגבניות מטריף עם שפעם תבלינים מצוינים ומראה אדום מהפנט?

מנת ספגטי עם קציצות תשמח את כל המשפחה בטעמים מופלאים, תשמח את כל מי שמכין בהכנה קלה ותפנק את כולםםם בסיר מנחם ומטמטם שכולם יזללו בצהריים ובערב

ספר המתכונים של מלי מאירוב

ספגטי עם קציצות
צילום: מלי מאירוב

למה באמת כדאי לכם: ספגטי עם קציצות

  • יש מי שלא אוהב ספגטי? יש מי שלא אוהב קציצות בשר? עכשיו אפשר ליהנות מכל העולמות עם המנה הכי מחממת ומהממת שיש…
  • ספגטי עם קציצות ברוטב עגבניות סמיך ועשיר תשמח את כל המשפחה בטעמים מופלאים,
  • אין מושלם ממנה לארוחה משפחתית מלאה ומשביעה!

שורה תחתונה: ה-מנה של הנחמות

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים: ספגטי עם קציצות

ספגטי עם קציצות

ה-מנה של הנחמות: ספגטי עם קציצות

ליהנות מכל העולמות עם מנת ספגטי עם קציצות - המנה הכי מחממת ומהממת שיש המשלבת טעמים באופן נהדר!
ציון 5 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית 240 מ"ל

המצרכים

  • חבילת ספגטי
  • לקציצות:
  • ½ קילו בשר טחון
  • ½ צרור פטרוזיליה
  • בצל מגורד
  • 2 כפות פרורי לחם פשוטים
  • כף רסק עגבניות
  • כפית אריסה
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • ½ כפית פפריקה
  • 2 כפות שמן
  • לרוטב:
  • ½ כוס שמן
  • ½ פלפל חריף חתוך
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 10 עגבניות שרי
  • 2 כפות רסק עגבניות פריניר
  • כף גדושה פפריקה מתוקה
  • כפית שמן
  • פחית עגבניות חתוכות דק של פריניר
  • 2 כוסות מים חמים
  • 10 עלי בזיליקום
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

  • בסיר עם מים רותחים נבשל את הספגטי לפי הוראות היצרן, נסנן ונשטוף. בקערה נערבב בשר טחון, פטרוזיליה, בצל מגורד, פרורי לחם, כף רסק עגבניות, אריסה, מלח, פלפל שחור, פפריקה ו-2 כפות שמן. נלוש עם הידיים טוב טוב, נכין קציצות עגולות, נשטח מעט ונטגן על פלאנצ'ה עם ספריי שמן
  • נכין את הרוטב: בסיר רחב נשים 1/2 כוס שמן ונטגן בצל קצוץ, נוסיף פלפל חריף חתוך ושיני שום, נטגן דקה תוך ערבוב ונוסיף עגבניות שרי. נבשל כמה דקות תוך כדי ערבוב ונוסיף 2 כפות רסק עגבניות. נערבב ונוסיף כף פפריקה מתוקה ועליה כפית שמן.
  • נערבב שלא תישרף לפתיחת טעמים ואז נוסיף עגבניות חתוכות, 2 כוסות מים חמים, עלי בזיליקום, מלח ופלפל שחור. נבשל עם מכסה סגור 7 דקות, נוסיף את הספגטי, נערבב ואז נבשל עם הקציצות עוד 5 דקות, נוריד מהגז ונשאיר מכסה סגור ️
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

ספגטי עם קציצות
צילום: מלי מאירוב
ספגטי עם קציצות
צילום: מלי מאירוב
ספגטי עם קציצות
צילום: מלי מאירוב

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון! 

בחורף, סתיו או קיץ – לפעמים כל מה שרוצים זה להישאר במיטה, להתפנק עם אוכל מנחם, וזהו – כי מגיע לכם!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?