מתחסלות בשיא המהירות: לביבות תפוחי אדמה פריכות ומפנקות (מושלמת לחנוכה!)
קבלו מתכון לביבות תפוחי אדמה מטוגנות שתמיד יוצאות פריכות ופציחות מבחוץ ורכות ומנחמות מבפנים. ממלאים את הבית בריחות תפוחי אדמה טובים ומפנקים את המשפחה בלביבות מענגות שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול!
לביבות תפוחי אדמה פריכות ומשגעות

לא מעבירים את חנוכה בלי לביבות משגעות ומושלמות אלה שתמיד מתחסלות במהירות שיא!
קבלו מתכון קציצות עם תפוחי אדמה מטוגנות שתמיד יוצאות פריכות ופציחות מבחוץ ורכות ומנחמות מבפנים.
ממלאים את הבית בריחות תפוחי אדמה טובים ומפנקים את המשפחה בלביבות מענגות שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול קציצות תפוחי אדמה!
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/אילנית-בניזרי" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של אילנית בניזרי[/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

לביבות תפוחי אדמה פריכות ומשגעות
ציוד
המצרכים
- 4 תפוחי אדמה
- 1 בצל
- 4 ביצים (טרופות)
- ½ צרור פטרוזיליה (קצוצה)
- 2 כוסות פירורי לחם (רגילים )
אופן ההכנה
- מרתיחים את התפוחי אדמה עד לריכוך, ומועכים לפירה.
- מגרדים בצל (אין צורך לסנן נוזלים), מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, מעט כורכום, מלח, פלפל שחור, וכפית מרק עוף פרווה.
- לאחר מכן מוסיפים את הפירורים והביצים הטרופות חצי כוס מים, מערבבים ביד היטב אם נדבק בידיים פשוט מרטיבים את הידיים וממשיכים לערבב.
- מחממים שמן עמוק, יוצרים כדורים עם ידיים רטובים (מניחים ליד קערה עם מים זה יותר נוח), משטחים את הכדור בכף היד ומטגנים בלהבה בינונית עד להזהבה משני הצדדים.
- ניתן לצפות בפירורי לחם מוזהבים עם שומשום.
הערות וטיפים
[adinserter block="4"]
שאלות נפוצות: מתכון ללביבות תפוחי אדמה
| אפשר גם לאפות? אפשר לרסס ספריי שמן ולאפות עד להזהבה משני הצדדים. |
| אפשר להקפיא? לא, לא מקפיאים תפו"א. |
| מרתיחים את תפו״א עם הקליפה? לא חובה. |
הבמה כולה שלכם:

"מכינה אותם כל השנה מתכון מושלם וטעים!!! תודה!"
קרן אלחרר שמינוב
רק עוד דבר אחד אחרון!
מטוגן? אפוי? מוקרם? אין על תפו"א!
עוד מתכונים מעניינים באתר
בא לכם עוד? עשרות מתכוני תפוחי אדמה מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: מתכון ללביבות תפוחי אדמה מאת: אילנית בניזרי
