| |

מתכון ללחם כפרי מושלם

בא לכם על לחם כפרי מושלם בלי קיפולים, בלי סיבוכים וכמעט בלי שמרים? הנה מתכון מושלם בשבילכם!
בהשראת: שולי אסולין
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
מתכון ללחם כפרי

נכון, לחם הוא מאכל בסיסי ואפשר לאכול אותו באלף סגנונות שונים, אבל למה לא ליהנות מפסגת השלמות של לחם כפרי מושלם בלי קיפולים, בלי סיבוכים וכמעט בלי שמרים?

אז היום הולכים להכין מתכון ללחם כפרי ללא מחמצת שייתן לכם כיכר יפהפייה של מאפה קריספי מבחוץ ורך ועשיר מבפנים, קל להכנה וטעים אשששששש

לחם כפרי יילך פצצות עם כל תוספת שרק תרצו – גבינות רכות, שניצלים עבים, ירקות עסיסיים ומתבלים טעימים, אבל הכי הכי כיף פשוט לנגוס בו ככה לבד ולהתענג על עוצמת טעמים עשירה, פריכה, מזינה ומיוחדת בטירוף.

 

ספר המתכונים של שולי אסולין

מתכון ללחם כפרי
צילום: שולי אסולין

למה באמת כדאי לכם: מתכון ללחם כפרי

 

  • לחם כפרי יילך פצצות עם כל תוספת שרק תרצו – גבינות רכות, שניצלים עבים, ירקות עסיסיים ומתבלים טעימים
  • הכי כיף פשוט לנגוס בלחם ככה לבד ולהתענג על עוצמת טעמים עשירה, מזינה ומיוחדת
  • מתכון ללחם כפרי קל ופשוט שייתן לכם כיכר יפהפייה של מאפה קריספי מבחוץ ורך ועשיר מבפנים

שורה תחתונה: לחם כפרי בלי קיפולים, בלי סיבוכים וכמעט בלי שמרים!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? לחם כפרי מתכון

 

מתכון ללחם כפרי

מתכון ללחם כפרי מושלם

בא לכם על לחם כפרי מושלם בלי קיפולים, בלי סיבוכים וכמעט בלי שמרים? הנה מתכון מושלם בשבילכם!
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: שולי אסולין

ציוד

סיר יציקה או סיר נירוסטה חסין לחום ללא ידיות פלסטיק
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 3 כוסות קמח לחם
  • 2 כפיות מלח
  • ½ כפית שמרים יבשים
  • ½1 כוס מים פושרים
  • מעט סולת

אופן ההכנה

  • נוסיף לקערה את קמח הלחם, המלח השמרים היבשים והמים. נערבב הכל למסה אחידה ונכסה בניילון נצמד.
  • נניח במקום נעים 10 שעות, ולכן מומלץ לערבב בבוקר ולאפות לקראת הערב
  • לאחר עשר שעות, נשפוך על משטח מקומח מאוד את הבצק, נעצב לכיכר יפה ונכסה את הקערה. ניתן מנוחה להתפחה 35-40 דקות.
  • בינתיים נחמם סיר יציקה ריק בתנור על חום של 230 מעלות למשך 45 דקות.
  • עכשיו ניקח נייר אפייה ונפזר מעל מעט סולת ונניח את הכיכר מעל. לאחר שחיממנו תנור עם הסיר נוציא אותו בזהירות בעזרת כפפות. נניח את הכיכר בפנים יחד עם נייר האפייה עם הסולת.
  • נחרוץ עם סכין חדה או להב לאורך הכיכר, נסגור עם מכסה הסיר ונכניס לתנור. לאפייה של 30 דקות. לאחר מכן נוריד מכסה ונמשיך לאפות 15 דקות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הבמה כולה שלכם:

וזה הלחם שלי…

טובה אבידן

מתכון ללחם כפרי
צילום: טובה אבידן
מתכון ללחם כפרי
צילום: שולי אסולין

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור:  שולי אסולין

Similar Posts

2 Comments

    1. היי אורטל,
      אפשר בהחלט להכין מקמח כוסמין מלא אך התוצאה לא תהיה זהה, פשוט מפני שהוא קצת כבד יותר.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?