| |

סופלה שוקולד פרווה הכי טעים

קינוח קלאסי ומהיר שהכי מומלץ להכין לאירוח, ואז נותר רק לקצור מחמאות!
בהשראת: רז שלום
ציון 4.53 על ידי 88 דירוגים
סופלה שוקולד פרווה

סופלה שוקולד פרווה – הקינוח המושלם חוזר בגדול ויותר מושחת מתמיד!

מתכון לסופלה שוקולד הכי טעים שיש בהכנה קלילה ומהירה שלא מתפשרת על הטעם בכלל,

מכינים עם שוקולד עשיר ומפנק בנוסף לקוביית שוקולד בפנים להפתעה מתוקה.

קינוח קלאסי ומהיר שהכי מומלץ להכין לאירוח, ואז נותר רק לקצור מחמאות!

ספר המתכונים של רז שלום

מתכון לסופלה שוקולד
צילום: רז שלום

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

סופלה שוקולד פרווה

סופלה שוקולד פרווה הכי טעים

קינוח קלאסי ומהיר שהכי מומלץ להכין לאירוח, ואז נותר רק לקצור מחמאות!
ציון 4.53 על ידי 88 דירוגים
לדרג
כמות 12 יחידות
באדיבות: רז שלום

ציוד

מידה: כוס חד פעמי לשתייה קרה

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 2 חפיסות שוקולד מריר (200 גרם )
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • ¾ כוס קמח
  • מלח (קורט )

אופן ההכנה

  • נתחיל בהמסת השוקולד מריר ושמן במיקרוגל.
  • כעת נקציף במיקסר ביצים שלמות עם סוכר במשך חמש דקות.
  • לאחר מכן נרצה להוסיף את תערובת השוקולד והשמן לקערת המיקסר ונמשיך להקציף כמה דקות.
  • אחרי זאת נוסיף קמח וקורט מלח ונקציף כמה דקות עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • נשפוך את התערובת לתוך מנג'טים ולכל אחד נוסיף קוביית שוקולד.
  • נאפה בחום של 180 מעלות במשך 15 דקות בדיוק.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: סופלה שוקולד פרווה

הקוביות שוקולד זה בנוסף למאתיים גרם שוקולד שרשמת?
כן, קוביית שוקולד בנוסף ל-200 גרם שוקולד.
אופים על טורבו?
אני אופה חום עליון תחתון.
קמח תופח?
לא, קמח רגיל.
בלי אבקת אפיה?
לא, אין צורך.
להשאיר בחוץ או להכניס למקרר לאחר העשייה?
אפשר להכניס למקרר אחרי יום -יומיים, ואז לחמם במיקרו כשמוציאים.

 


הבמה כולה שלכם:
מתכון לסופלה שוקולד
צילום: כנרת דבש

"רז אלופה!"
כנרת דבש

מתכון לסופלה שוקולד
צילום: סטלה רוח

"מתכון מושלם!!!!! תודה רבה על השיתוף!"
סטלה רוח

מתכון לסופלה
צילום: לנה ברשדסקי

"תודה רבה על המתכון, עשיתי עם הבת שלי
ביחד עם גלידה קרה מושלם!!!!"
לנה ברשדסקי

 

רק עוד דבר אחד אחרון!

הטמפרטורה יורדת והחשק לפינוקים ביתיים מנחמים להתכרבל בשמיכה רק עולה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

78 Comments

  1. 5 stars
    מתכון מושלם
    קל להכנה
    הכל מדוייק
    אני לא מפסיקה לעשות את המתכון שלך
    כולם אוהבים אותו

  2. היי אני רוצה לשאול אם אחרי האפיה של הסופלה הבלילה נוזלת או השוקולד מריר נוזל? כי אסור לנו במשפחה ביצים חיות…

    1. היי שרה,
      שמחים מאוד שנהנית מהמתכון 🙂
      אפשר להקפיא, וכדאי לחמם בתנור או בטוסטר אובן.
      בהצלחה 🙂

    1. היי מיכל!
      אכן אפשר, רק שהתוצאה תהיה טיפה יותר דחוסה בשל אופיו של הקמח המלא.
      בהצלחה 🙂

    1. קשה להגיד, שימי עין אחרי 10 דקות ואפשר גם להוציא ולנענע את התבנית או לבדוק את מרקם אחת העוגות עם קיסם או סכין. בהצלחה!

    1. מהמתכון יוצאות 12 יחידות והיינו ממליצים לא להפחית מהביצים שכן הן חלק חשוב מהכנת סופלה מנצח. בהצלחה!

  3. היי
    ניתן להכניס את הבלילה עם הקוביות שוקולד למקרר למשך לילה וביום האירוע לאפות בתנור?

    1. היי חנה, ניתן לחלק לכלים, לפדר במעט אבקת קקאו ולשמור במקרר ליום יומיים. כמובן לכסות כל כלי בנפרד בניילון נצמד.

      1. היי שיר,
        שמחים מאוד שיצאו מעולה 🙂
        צודקת, אנחנו גם תמיד בעד להוריד בסוכר.

      1. היי נירית,
        אנחנו מעדיפים לסופלה קמח שקדים, קמח שיבולת שועל או קמח רב תכליתי ללא גלוטן.
        בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?