סופלה שוקולד פרווה הכי טעים
קינוח קלאסי ומהיר שהכי מומלץ להכין לאירוח, ואז נותר רק לקצור מחמאות!
סופלה שוקולד פרווה – הקינוח המושלם חוזר בגדול ויותר מושחת מתמיד!
מתכון לסופלה שוקולד הכי טעים שיש בהכנה קלילה ומהירה שלא מתפשרת על הטעם בכלל,
מכינים עם שוקולד עשיר ומפנק בנוסף לקוביית שוקולד בפנים להפתעה מתוקה.
קינוח קלאסי ומהיר שהכי מומלץ להכין לאירוח, ואז נותר רק לקצור מחמאות!
סופלה שוקולד פרווה הכי טעים
קינוח קלאסי ומהיר שהכי מומלץ להכין לאירוח, ואז נותר רק לקצור מחמאות!
לדרג
כמות 12 יחידות
ציוד
מידה: כוס חד פעמי לשתייה קרה
המצרכים
- 4 ביצים
- 2 חפיסות שוקולד מריר (200 גרם )
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס שמן
- ¾ כוס קמח
- מלח (קורט )
אופן ההכנה
- נתחיל בהמסת השוקולד מריר ושמן במיקרוגל.
- כעת נקציף במיקסר ביצים שלמות עם סוכר במשך חמש דקות.
- לאחר מכן נרצה להוסיף את תערובת השוקולד והשמן לקערת המיקסר ונמשיך להקציף כמה דקות.
- אחרי זאת נוסיף קמח וקורט מלח ונקציף כמה דקות עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- נשפוך את התערובת לתוך מנג'טים ולכל אחד נוסיף קוביית שוקולד.
- נאפה בחום של 180 מעלות במשך 15 דקות בדיוק.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: סופלה שוקולד פרווה
הקוביות שוקולד זה בנוסף למאתיים גרם שוקולד שרשמת? כן, קוביית שוקולד בנוסף ל-200 גרם שוקולד. |
אופים על טורבו? אני אופה חום עליון תחתון. |
קמח תופח? לא, קמח רגיל. |
בלי אבקת אפיה? לא, אין צורך. |
להשאיר בחוץ או להכניס למקרר לאחר העשייה? אפשר להכניס למקרר אחרי יום -יומיים, ואז לחמם במיקרו כשמוציאים. |
הבמה כולה שלכם:
"רז אלופה!"
כנרת דבש
"מתכון מושלם!!!!! תודה רבה על השיתוף!"
סטלה רוח
"תודה רבה על המתכון, עשיתי עם הבת שלי
ביחד עם גלידה קרה מושלם!!!!"
לנה ברשדסקי
רק עוד דבר אחד אחרון!
הטמפרטורה יורדת והחשק לפינוקים ביתיים מנחמים להתכרבל בשמיכה רק עולה!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- מרק חרירה מנחם ומשביע
- מרק קניידלך מתכון מנצח
- עוגת קרמבו – כי אין חורף בלי!
- קציצות בקר מושלמות לאחה"צ גשום
בא לכם עוד? עשרות מתכונים לחורף מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מתכון מושלם
קל להכנה
הכל מדוייק
אני לא מפסיקה לעשות את המתכון שלך
כולם אוהבים אותו
היי נעמה,
שמחים שאת נהנית מהסופלה ותודה רבה על הפרגון לבעלת המתכון!!
מוזמנת להראות לנו איך יצא בקבוצה 🙂
יצא קרום למעלה אך בפנים נוזלי לגמרי, כאילו לא אפוי, כך זה אמור להיות?!
היי,
נכון מאוד, כך זה אמור להיות 🙂
במקום קמח חיטה משתמשים בקמח תפוחי אדמה.
בהצלחה…
היי מלי,
תודה רבה על השיתוף, שיהיה שבוע טוב 🙂
יצא טעיםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!
וואי סופסוף יצא לי הסופלה הנכון!!!
ועוד פרווה בלי מרגרינה…
תודה ענקית:)
היי יהודית,
שמחים מאוד שנהנית מהסופלה 🙂
היי אני רוצה לשאול אם אחרי האפיה של הסופלה הבלילה נוזלת או השוקולד מריר נוזל? כי אסור לנו במשפחה ביצים חיות…
היי שירה,
אם אסור לכם ביצים חיות, לא היינו ממליצים להסתכן ופשוט היינו מכינים עוגת שוקולד מושחתת של מלי מאירוב.
בהצלחה 🙂
וואו זה מתכון טוב!!
יצא טעים בטירוף!
תודה ענקית?
היי שירה,
שמחים מאוד שנהנית כל כך מהסופלה 🙂
מוזמנת להצטרף גם לקבוצת הוואטסאפ שלנו אם בא לך לקבל ישירות אלייך מתכונים מעולים נוספים!
תודה על המתכון המנצח!!האם ניתן להכין ולהקפיא? ואם כן מה הדרך לחמם?
היי שרה,
שמחים מאוד שנהנית מהמתכון 🙂
אפשר להקפיא, וכדאי לחמם בתנור או בטוסטר אובן.
בהצלחה 🙂
איזה גודל של ביצים לשים?
היי רעות!
מה שיש לך בבית זה מספיק טוב 🙂
בהצלחה!
האם אפשר לעשות בקמח מלא 80 אחוז
היי מיכל!
אכן אפשר, רק שהתוצאה תהיה טיפה יותר דחוסה בשל אופיו של הקמח המלא.
בהצלחה 🙂
וואווו מתכון מושלם!!! מתכננת להשים במשלוחי מנות לפורים ..!
איזה יופי! שמחים שאהבת 🙂
כשמקציפים את הסצים זה אמור לצאת סמיך מאוד או לא כל כך?
הקציפה שמתקבלת אמרה להיות אוורירית מאוד, תפוחה ובהירה
אפשר לשים שוקולד חלבי
בהחלט
שאלה:
אם יש לי תנור שורף עוגות ??
כמה זמן לשים בתנור את הסופלהת
קשה להגיד, שימי עין אחרי 10 דקות ואפשר גם להוציא ולנענע את התבנית או לבדוק את מרקם אחת העוגות עם קיסם או סכין. בהצלחה!
היי רציתי לשאול לכמה מנות הכמות הזאת?
ואם אני יכולה להפחית בביצים?
מהמתכון יוצאות 12 יחידות והיינו ממליצים לא להפחית מהביצים שכן הן חלק חשוב מהכנת סופלה מנצח. בהצלחה!
הוצאתי מהתנור אחרי 13 דקות
יצא מעולה!
שמחים שאהבת – תמיד תענוג לשמוע! את כמובן תמיד מוזמנת להשוויץ בתמונה או שתיים ולשתף איך יצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק – קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
היי
ניתן להכניס את הבלילה עם הקוביות שוקולד למקרר למשך לילה וביום האירוע לאפות בתנור?
היי חנה, ניתן לחלק לכלים, לפדר במעט אבקת קקאו ולשמור במקרר ליום יומיים. כמובן לכסות כל כלי בנפרד בניילון נצמד.
יצא מעולה! תודה!
שמחים שאהבת! את תמיד מוזמנת לשתף איך יצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup
כתוב להמיס שוקולד ושמן במיקרו , כמה שמן ?
היי נטלי, כוס שמן אחת. בהצלחה!
היי רציתי לדעת אם יש דרך להפוך את המתכון ללא גלוטן?
בבקשה מתכון של סופלה שוקולד ללא קמח, פשוט להחליף שוקולד לבן בשוקולד מריר או חלב אם רוצים. בהצלחה! למתכון: https://bit.ly/2PCyZmy
אני הכנתי עם קמח ללא גלוטן ויצא מצויין.
שמחים שאהבת, תמיד תענוג לשמוע! את תמיד מוזמנת לשתף איך יצא עם שאר הבנות בקבוצה האוכל שלנו: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
מתכון פגזזז תודה ענקית❤❤
שמחים שאהבת! את תמיד מוזמנת לשתף איך יצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup
מתכון אכלה
עשיתי השבוע יצא מעולה!!! הורדתי חצי מכמות הסוכר אבל
היי שיר,
שמחים מאוד שיצאו מעולה 🙂
צודקת, אנחנו גם תמיד בעד להוריד בסוכר.
אנחנו עושים את זה הרבה פעמים כל פעם יוצא לנו מושלם וטעים!!!!!!!!!
היי נעמי,
שמחים מאוד לדעת שאתם נהנים מהמתכון!
הי האם אפשר עם קמח תירס יש לי אחינית רגישה לגןלטן
היי נירית,
אנחנו מעדיפים לסופלה קמח שקדים, קמח שיבולת שועל או קמח רב תכליתי ללא גלוטן.
בהצלחה 🙂