|

לביבות תפוחים נדירות וטעימות

רכות מדהימה עם טעם עשיר במיוחד
בהשראת: אצל ברכה במטבח
ציון 4.30 על ידי 20 דירוגים
לביבות תפוחים נדירות

חנוכה כבר אצלנו ובדיוק עכשיו צריך להפתיע את כולם בלביבות הכי נדירות שיראו למשך כל החג!

קבלו מתכון ללביבות תפוחים מיוחדות ומשגעות המקבלות מרקם חלומי ונמס בפה עם רכות מדהימה, וטעם תפוחים עם קינמון עשיר במיוחד.

לביבות מדהימות ומרשימות במיוחד עם חווית טעמים עשירה שתמיד תעשה לכולם את החג!

תודה ענקית לברכה ששיתפה מתכון מושלם זה בקבוצתנו!

מתכון באדיבות: אצל ברכה במטבח

ספר המתכונים של אצל ברכה במטבח

 

לביבות תפוחים נדירות

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

לביבות תפוחים נדירות

לביבות תפוחים נדירות וטעימות

רכות מדהימה עם טעם עשיר במיוחד
ציון 4.30 על ידי 20 דירוגים
לדרג
באדיבות: אצל ברכה במטבח

המצרכים

  • 1 כוס תפוחי עץ חמצמצים (חתוכים לקוביות)
  • שמן (לטיגון)
  • 1 כוס קמח מנופה
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 5 כפות סוכר
  • ½ כוס חלב
  • 1 ביצה גדולה
  • אבקת סוכר
  • סוכר
  • קינמון

אופן ההכנה

  • נחמם שמן בסיר או מחבת
  • בקערה אחת נטרוף את הקמח, סוכר, ואבקת האפיה
  • בקערית קטנה מערבבים היטב את הביצה עם החלב, ואז מעבירים לקערה עם הקמח, ומוסיפים את התפוחים.
  • מערבבים היטב. בעזרת 2 כפות גדושות נוטלים מהבלילה ומטגנים בשמן למשך חמש דקות בכל צד, או עד להזהבה.
  • נוציא על נייר מטבח סופג ואז נפזר סוכר בעודם חמימים. אפשר לערבב סוכר וקינמון ביחד. או לפזר אבקת סוכר.
  • לכמות גדולה הכפילו כמויות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

לביבות תפוחים נדירות

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון לביבות תפוחים זה? אל תהססו לשאול!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני חנוכה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: לביבות תפוחים – אצל ברכה במטבח
מוזמנים גם לבקר בדף שלה: במטבח אצל ברכה

Similar Posts

5 Comments

  1. הבלילה דלילה מידי..
    לדעתי לא מספיקה כוס אחת של קמח.. הבחירה בטיגון התפרסה לה.
    חבל שלא מקבלים מירשם כמו שצריך.
    ממש חבל.
    התאכזבתי..

    1. היי מיכל, ממש צר לנו לשמוע, להבא חשוב לדאוג שסוחטים את הנוזלים מכל המרכיבים של הלביבה ואם הבלילה עדיין נוזלית מדי ניתן להוסיף קמח בהדרגה. תודה ובהצלחה בפעם הבאה!
      נ.ב מתכון אחר שנשמח להמליץ לך עליו בקישור כאן

  2. נראה ונשמע מעולה אבל קוביות התפוחים מצליחים להתבשל לגמרי רק מהטיגון?? אני צריכה את זה במרקם דומה לריבה… זה כך בסוף?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?