מחממים תנור על עליון ותחתון ל-180 מעלות, לוקחים תפוחי אדמה, חותכים לפלחים שמנים ובינתיים ממלאים סיר עם מים רותחים.
אחרי שהמים רותחים מוסיפים כפית סודה לשתייה ומוסיפים את תפוחי האדמה לבישול של 5-7 דקות לא יותר.
בינתיים מכינים בקערה רבע כוס שמן את התבלינים עם כף מיונז שעושה נפלאות. מערבבים היטב ומהרגע שהתפוחי אדמה מוכנים שופכים עליהם כשהוא עוד חמים ולא שטופים במים (חובה!)
מעבירים לתבנית עם נייר אפייה, אופים בערך 40 דקות או עד שמוכן, לבסוף מפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה ומלא גרידת לימון