פוטטוס מעולים והכי טעימים שיש

עזבו אתכם מצ'יפס, עזבו אתכם מתפודים אפויים בתנור, היום אתם הולכים להכין בקלות את הדבר האמיתי והכי מהמם שיש – פוטטוס מטריפים והכי טעימים בעולם שהולכים לפתות אתכם בשיגעוןןן
הסוד של הטעם המושלם טמון, כמעט כמו תמיד, בתיבול מנצח וכאן הוא באמת מהמם ומורכב מפפריקה מתוקה שצובעת את התפודים בצבע משגע, כף מיונז שעושה פלאים לריכוך ועומק טעמים, קצת פטרוזיליה שמוסיפה עסיסיות וצבע יפהפה ומלא מלא גרידת לימון רעננה ומיוחדת.
בישול קצר של תפוחי האדמה, אפייה קצרה עוד יותר, וכל מה שנשאר לכם זה לפתוח טלוויזיה על משחק חשוב או סדרה טובה, להזמין חברים לבירה, ולהתחיל לנשנש פוטטוס רכים ומושלמים, שיעשו לכם שמח בפה ובלב…

למה באמת כדאי לכם: פוטטוס בתנור
- אין כמו טעם של חציל שרוף, מעורבב עם שפע של ירקות עסיסיים, כמו עגבניות שרי, גמבות שרופות, לימון, שום וכוסברה
- ה-סוד של מתכון לפוטטוס מושל מתחיל ב… תיבול מושלם
- מושלמים לצד מטבל איולי פלפלים
שורה תחתונה: זה הזמן להזמין חברים לבירה, ולהתחיל לנשנש פוטטוס מקדונלדס רכים ומושלמים, שיעשו לכם שמח בפה ובלב…
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? מתכון לפוטטוס קריספי בתנור

פוטטוס מעולים והכי טעימים שיש
המצרכים
- תפוחי אדמה חותכים לפלחים שמנים
- 1 כפית סודה לשתייה
- ¼ כוס שמן (לפעמים פחות תלוי בכמות של תפוחי האדמה)
- מלח בנדיבות
- פלפל גרוס
- פפריקה מתוקה
- כף מיונז
- תבלין לצ'יפס (לא חובה)
- מעט פטרוזיליה קצוצה
- מלא גרידת לימון
אופן ההכנה
- מחממים תנור על עליון ותחתון ל-180 מעלות, לוקחים תפוחי אדמה, חותכים לפלחים שמנים ובינתיים ממלאים סיר עם מים רותחים.
- אחרי שהמים רותחים מוסיפים כפית סודה לשתייה ומוסיפים את תפוחי האדמה לבישול של 5-7 דקות לא יותר.
- בינתיים מכינים בקערה רבע כוס שמן את התבלינים עם כף מיונז שעושה נפלאות. מערבבים היטב ומהרגע שהתפוחי אדמה מוכנים שופכים עליהם כשהוא עוד חמים ולא שטופים במים (חובה!)
- מעבירים לתבנית עם נייר אפייה, אופים בערך 40 דקות או עד שמוכן, לבסוף מפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה ומלא גרידת לימון


רק עוד דבר אחד אחרון!
מטוגן? אפוי? מוקרם? אין על תפו"א!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- בא לכם עוד? עשרות מתכוני תפוחי אדמה מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!