| | |

בצק פריך מתוק פרווה ללא ביצים

בצק פריך ללא ביצים שכל חובב בישול מתחיל יכול להכין בקלי קלות ועיניים עצומות!
בהשראת: העוגיות של רינתוש
ציון 4.40 על ידי 28 דירוגים
עוגיות מלוחות פריכות

בצק פריך פרווה משגע וללא ביצים, שאפשר למלא בכל מילוי שרוצים ולהתפנק כמו שצריך! מתכון קל לבצק פריך שיגרום לכם לרצות למלא את צנצנת העוגיות בכל פעם מחדש!

אם יש מכנה משותף כמעט בכל בית, הרי שזה צנצנת העוגיות שנמצאת על השיש או על השולחן במטבח, אבל כולנו נסכים שהצנצנת הזו לא תמיד משרתת את המטרה שלה והיא לא תמיד מלאה.

אז יש לנו מתכון לבצק פריך, שיגרום לכם לדאוג שהיא תהיה מלאה כל הזמן! בצק כל כך טעים, שלא משנה איזה מילוי תבחרו, העוגיות תמיד טעימות וממכרות! מומלץ להכין כמות, כי העוגיות לא יצליחו להישאר בצנצנת לאורך זמן!

בצק פריך
צילום: העוגיות של רינתוש 

למה באמת כדאי לכם: עוגיות בצק פריך

  • בצק מושלם לעוגיות פרווה שאפשר להגיש לאחר ארוחה בשרית!
  • בצק פריך לעוגיות מתוק וטעים שכל מילוי שתבחרו ישתלב בצורה מושלמת!
  • מתכון לבצק של עוגיות שכיף לאכול בכל רגע נתון ולצד הקפה בייחוד!
  • מתכון קל ומהיר להכנה שישאיר לכם את כל הזמן שבעולם לעיסוקים אחרים!

 

שורה תחתונה: הגיע הזמן למלא את צנצנת העוגיות של השיש והמתכון הזה, ללא ספק, יעזור במשימה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? בצק פריך מתכון

עוגיות מלוחות פריכות

בצק פריך מתוק פרווה ללא ביצים

בצק פריך ללא ביצים שכל חובב בישול מתחיל יכול להכין בקלי קלות ועיניים עצומות!
ציון 4.40 על ידי 28 דירוגים
לדרג
באדיבות: העוגיות של רינתוש

ציוד

מידה: חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 1 חבילה מחמאה (200 גרם)
  • 3 כוסות קמח
  • 4 כפות מיץ תפוזים (קר - אפשר גם מים קרים)
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • ½ כוס סוכר

אופן ההכנה

  • נערבב יחד את כל החומרים עד שמקבלים בצק רך ונעים.
  • מקררים את הבצק למשך שעה שלמה.
  • נפתח את הבצק לעלה ונמרח בממרח שאוהבים.
  • לאחר מריחה, מגלגלים לרולדה ועושים חתכים (לא עד הסוף).
  • שמים לאפייה על תנור מחומם על 170 מעלות עד להזהבה.
  • נוציא ונצנן ואז נפדר באבקת סוכר (אפשר גם סוכר רגיל).
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

בצק פריך
צילום: העוגיות של רינתוש

רק עוד דבר אחד אחרון!

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

12 Comments

      1. הבצק ממש ממש מוצלח ולכן העוגיות טעימות מאוד , אפשר להפחית מעט מהסוכר לא חייבים , אני שומרת את המתכון

4.40 from 28 votes (28 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements