| | | | | |

שטרודל תפוחים מפנק לשבת!

מתכון לשטרודל תפוחים עם ארומה מטריפה וטעם משגע שחייבים להכין
בהשראת: ליטל אשואל
ציון 4.25 על ידי 32 דירוגים

שטרודל תפוחים עשיר שיטריף לכם את כל החושים! מתכון של שטרודל תפוחים מבצק פילו משגע, שכל ביס ממנו חוויה משגעת!

אין כיף גדול יותר מריח אפייה בבית בזמן ההכנות של שבת ואת האווירה הזו יש פעם בשבוע ביום שישי! אז הפעם הבאנו לכם מתכון שיטריף לכם את כל החושים וכשריח האפייה ימלא את הבית יהיה לכם קשה להמתין שיהיה מוכן!
מתכון קל ביותר ומהיר להכנה, ממש שטרודל תפוחים לעצלנים, שלא תרגישו שהכנתם וכבר יהיה לכם קינוח שיהיה לכם קשה להמתין להגשה שלו! קינוח חורפי משגע שכיף להגיש לצד כוס תה עשירה וכל ביס ממנו פינו אמיתי, כראוי לשבת!

ספר המתכונים של ליטל אשואל

 

שטרודל תפוחים

למה באמת כדאי לכם: שטרודל תפוחים פילו

    • המתכון הכי קל שתמצאו של שטרודל תפוחים אמיתי!
    • כל כך טעים שלא תוכלו להמתין לשבת הבאה כדי להכין!
    • קינוח מושלם להגשה לצד כוס תה ביום חורפי!
    • ריח האפייה שלו משרה אווירה מפנקת במיוחד!

שורה תחתונה: שטרודל תפוחים זה קינוח קלאסי, קצת נוסטלגי, עם ארומה מפנקת שפשוט אי אפשר לוותר עליו! מתכון קל שחובה להכיר!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

שטרודל תפוחים מפנק לשבת!

מתכון לשטרודל תפוחים עם ארומה מטריפה וטעם משגע שחייבים להכין
ציון 4.25 על ידי 32 דירוגים
לדרג
באדיבות: ליטל אשואל

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 1 חבילה דפי פילו
  • 6 תפוחים (גרנד סמיט חתוכים לפרוסות דקות)
  • 1 כוס סוכר
  • 3 כפיות קינמון
  • ¾ כוס פירורי לחם לבנים
  • ¾ כוס צימוקים בהירים (קצוצים)
  • ¾ כוס אגוזים (קצוצים)
  • גרידה מלימון שלם
  • ½ כוס מיץ לימון
  • ¾ כוס סוכר חום
  • 200 גרם מחמאה (מומסת)

אופן ההכנה

  • בקערה מערבבים סוכר לבן, פירורי לחם גרדת לימון וקינמון.
  • פותחים את דפי הפילו.
  • שמים דף פילו אחד לרוחב ומרטיבים במחמאה מומסת. מניחים עוד דף פילו וככה חמישה דפי פילו.
  • מפזרים חצי מתערובת הסוכר חום בשליש הקרוב אלינו של הדפים לרוחב, מעליו מפזרים חצי מכמות התפוחים, חצי מכמות הצימוקים ואגוזים וחצי מתערובת פירורי הלחם (בכוונה חצי כי הכמויות מתאימות לשני שטרודלים).
  • מגלגלים לרול, חורצים חריצים ומורחים בחמאה מומסת.
  • מכינים כך את השטרודל השני ואופים בחום 170 מעלות במשך כ־45 דקות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

שטרודל תפוחים
צילום: ליטל אשואל

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


Similar Posts

2 Comments

  1. שלום, בחבילת דפי פילו יש כ 14 דפים .
    לפי 5 דפים בכל רול, נשארים עם 4 דפים לא מנוצלים. יש רעיון מה אפשר לעשות איתם (באותה הזדמנות) או לחילופין , זה יהיה נורא אם נשים 7 דפים בכל רול ?

4.25 from 32 votes (32 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements