עוגיות תמרים מגולגלות הכי טובות (פרווה)
עוגיות תמרים פרווה מיוחדות עם ארומה של נס קפה – מתכון אליפות שמומלץ להכין בהקדם!
אם יש עוגייה שלא מכירה את המילה לא כשמגישים אותה, הרי זו עוגיית התמרים הקלאסית. אז אנחנו כאן כדי להפתיע אתכם בכל פעם מחדש והפתעת היום שלנו היא מתכון של עוגיות מגולגלות תמרים, בגרסה שונה שתחליף כל גרסה שיש לכם!
מתכון פשוט ביותר להכנה, עם בצק נוח לעבודה ומקבלים עוגיות תמרים הכי טובות שיש ובמרקם מושלם!
עוגיות פרווה משגעות, שאין טובות מהן להגשה לאחר ארוחת ערב של יום שישי! זה ה'גראנד-פינלה' בכל ארוחה מושקעת!
למה באמת כדאי לכם: עוגיות תמרים מגולגלות
- מתכון יוצא דופן משאר מתכוני עוגיות תמרים מגולגלות שאתם מכירים או שטעמתם!
- בצק קל ונוח לעבודה, שהכי כיף להכין ומתקבל במרקם משגע!
- עוגיות תמרים כל כך טעימות שלא תוכלו לעבור יום רגוע בלי לאכול מהן!
- מתכון לעוגיות פרווה שאפשר להגיש לאחר כל ארוחה בשרית!
שורה תחתונה: אם אתם עדיין לא מופתעים, חכו שתטעמו את העוגיות האלה ובכלל, חכו לתגובות האורחים!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגיות תמרים מגולגלות הכי טובות (פרווה)
ציוד
המצרכים
להכנת הבצק:
- 1 חבילה מחמאה (200 גרם - בטמפרטורת החדר)
- ½ כוס שמן
- ½ כוס מים
- 1 כף סוכר
- 4 כוסות קמח מנופה
- 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
מילוי:
- ממרח תמרים (למריחה)
- קינמון (לפיזור)
אופן ההכנה
- נשים את המחמאה שמן ומים הכל יחד ונלוש עם וו גיטרה.
- מכניסים אחר כך את יתר החומרים.
- עוטפים בניילון נצמד ומכניסים ולמקרר לשעה שעתיים.
- נחלק לארבעה כדורים, נרדד כול אחד על גב נייר אפיה מקומח לצורת מלבן.
- נמרח ממרח תמרים ונפזר מעל קינמון כפית (על כל רולדה כף אבקת נס קפה).
- נגלגל צמוד צמוד.
- נניח את הרולדה שלמה בתבנית ונחתוך לעוגיות אבל לא עד הסוף.
- נאפה בתנור על חום 180 מעלות .
- לא צריך להשחים את כל העוגייה, להוציא כשזה רק מתחיל בפינות להשחים מעט.
שאלות נפוצות: עוגיות תמרים
האם אפשר להחליף את המחמאה בחמאה? הכי טוב הרי זה משובח. |
מה עושים שכך יצא לי מבריק? ביצה טרופה עם מעט סוכר. |
העוגיות נראות מדהימות. מהיכן משיגים סכין משוננת כזו? מכל חנות כלי בית. סכין זיגזג לחיתוך ירקות. |
יש לי נטורינה, כדאי לנסות? בהחלט כן. |
במקום תמרים אפשר משהו אחר? מריחת שוקולד .ממרח חלווה פרג. |
הבמה כולה שלכם:
"מושלם הכנתי!"
ירושה ולוטקר
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: מגולגלות תמרים מתכון מאת אורה ארגוב
אפשר רק עם שמן ? יותר בריא ממחמאה
למתכון רק עם שמן לחצו כאן או כאן.
באיזה כוס מדידה השתמשת? אוניברסלי או כוס לשתיה חמה?
הכנתי את הבצק הוא מתפורר לי ברידוד מה אני יכולה לעשות ליצב את הבצק ? קמח ? מים ? שמן ? ניסתי הכל ..
אם הבצק במקרה יוצא יבש ומתפורר אפשר להוסיף לבצק מעט נוזלים או שמן בהדרגה ובאיטיות. בהצלחה בפעם הבאה!