| | | | | | | | | |

פשטידת ירקות וגבינות בטעם מדהים

פשטידת ירקות עשירה עם שלל ירקות שמכינים בקלות לכל ארוחה ביום!
בהשראת: כרמית דהאן
ציון 4.25 על ידי 8 דירוגים

פשטידת ירקות וגבינות טעימה, שלא מעולם הזה! מתכון של פשטידת ירק משגעת עם שלל ירקות, מזינה במיוחד, קלה להכנה ומושלמת להגשה בכל רגע נתון!

לפעמים אני מחפשת דרכים להוסיף ירקות לארוחות הילדים שלי כדי שייצרכו את כל הערכים התזונתיים שמומלץ לצרוך בתפריט השבועי. אז אחרי ניסיונות רבים הכנתי את המתכון הזה של פשטידת ירקות מגורדים ונראה שהמהלך הצליח! הילדים לא מרגישים את הירקות בתוך הפשטידה והתיבול כל כך טעים להם שהם זוללים!

קבלו מתכון מושלם, שמכינים במהירות ואפשר להכין בכיף באמצע השבוע. פשטידת ירקות טעימה שאפשר להכין בלי גבינות ותקבלו פשטידת ירקות פרווה! ניתן להגיש את הפשטידה בתור מנה עיקרית לצד סלט טעים או בתור מנה ראשונה. כך או כך זו פשטידה מזינה מאוד שכל הילדים אוכלים בהנאה גדולה!

ספר המתכונים של כרמית דהאן

 

פשטידת ירקות

למה באמת כדאי לכם: פשטידת ירקות מגורדים

    • פשטידת ירק עשירה מאוד בתיבול ושלל סוגי ירק ומכילה ויטמינים רבים לחיזוק הגוף!
    • מתכון קל ביותר להכנה ובכמה פעולות יש לכם פשטידה משגעת שמפזרת ריחות טעימים בכל הבית!
    • מנה נהדרת להגשה בתור מנה עיקרית לצד סלט טעים ואפשר להגיש בצהריים וגם בערב!
    • ניתן לשדרג את הפשטידה בגבינות נוספות או לחלופין לוותר על הגבינה ולהכין פשטידה פרווה!

שורה תחתונה: תכינו את הפשטידה הזו ולא תתוכחו יותר עם הילדים בנוגע לאכילת ירקות! מתכון שעושה שקט לכם וטעים לילדים!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

פשטידת ירקות וגבינות בטעם מדהים

פשטידת ירקות עשירה עם שלל ירקות שמכינים בקלות לכל ארוחה ביום!
ציון 4.25 על ידי 8 דירוגים
לדרג
באדיבות: כרמית דהאן

המצרכים

  • 1 בצל (בינוני)
  • 4 קישואים
  • 2 גזרים
  • 3 גבעולי בצל ירוק
  • 1 קופסה גרגירי תירס (קטנה ומסוננת מנוזלים)
  • 1/2 צרור כוסברה (קצוצה)
  • 1/2 צרור פטרוזיליה (קצוצה)
  • 1/2 צרור שמיר (קצוץ)
  • 3 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • 2 כפות שיבולת שועל
  • 1 כף פירורי לחם
  • 1 כף אבקת מרק
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 3 כפות גבינה בולגרית 5% (לא חייב)

אופן ההכנה

  • מטגנים בצל במעט ספריי שמן עד הזהבה ומצננים.
  • מגרדים קישואים וגזר בפומפייה, מוסיפים שאר הירקות ומערבבים.
  • מוסיפים ביצים, קמח, שיבולת שועל, פירורי לחם, גבינה ותבלינים ומערבבים היטב.
  • משטחים בתבנית ואופים בחום 200 מעלות במשך כחצי שעה.

הערות וטיפים

אפשר להכין גם בתבניות אישיות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

פשטידת ירקות
צילום: כרמית דהאן

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

נמנעים מבשר? פשוט נמאס ובא לכם צמחוני? סידרנו אותכם!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?