חיתוכיות שיבולת שועל בציפוי שוקולד
לבוקר מופלא עם קפה חם, לצהריי היום כשהעייפות משתלטת, לפינוק ערב על הספה מול הטלוויזיה, לילדים שרוצים משהו מתוק, לאירוח קליל ומלא מתיקות, ולכל פעם שרוצים ביס טעים של קינוח פרווה נהדר ולא רוצים לעבוד קשה מדי להכין אותו.
קבלו מתכון בשיא הקלות של חיתוכיות שיבולת שועל בציפוי שוקולד מענג – קינוח פרווה בריא וטעים במיוחד שיפנק אתכם במרקם קראנצ'י נהדר של שקדים, קשיו, אגוזי מלך ובוטנים העטופים בקרם קוקוס, שוקולד מריר, שיבולת שועל ודבש ענוג.
הכנה קצרצרה, ציפוי שוקולדי נוסף לשלמות טעמים עוצמתית עוד יותר ויש לכם קינוח פרווה מתוק במיוחד של ריבועי שיבולת שועל שיספקו לכם פינוק מושלם ויפהפה שתמיד כיף לשלוף מהמקרר בכל רגע שהחשק למתוק עולה…
למה באמת כדאי לכם: חיתוכיות שיבולת שועל
- מתכון בשיא הקלות של חיתוכיות שיבולת שועל בציפוי שוקולד מענג , פרווה בריא וטעים במרקם פיצוחים קראנצ'י נהדר העטופים בקרם קוקוס, שוקולד מריר, שיבולת שועל ודבש ענוג
- הכנה קצרצרה, ציפוי שוקולדי נוסף לשלמות טעמים עוצמתית עוד יותר ויש לכם קינוח פרווה מתוק במיוחד של ריבועי שיבולת שועל
שורה תחתונה: לכל פעם שרוצים ביס טעים של קינוח פרווה נהדר ולא רוצים לעבוד קשה מדי להכין אותו
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? חיתוכיות שיבולת שועל
חיתוכיות שיבולת שועל בציפוי שוקולד
המצרכים
- מיכל קרם קוקוס
- 100 שוקולד מריר
- 2 כוסות שיבולת שועל דקה
- 5 כפיות דבש
- 1 כוס פיצוחים שבורים גס (שקדים, קשיו, אגוזי מלך ובוטנים)
לציפוי:
- 100 שוקולד מריר
- 2 כפות שמן
אופן ההכנה
- נבשל על הגז את קרם הקוקוס, השוקולד המריר, שיבולת השועל והדבש
- נסיר מהאש ונוסיף כוס פיצוחים שבורים גס, נערבב ונהדק לתבנית עם נייר אפייה ונכניס למקרר.
- לציפוי נמיס במיקרו בפולסים קצרים שוקולד מריר ושמן. נערבב היטב ונשפוך מעל התבנית. נכניס למקפיא לשעתיים התייצבות ונשמור במקרר כריבועים.
רק עוד דבר אחד אחרון!
הילדים מבקשים עוד? בואו לפנק אותם בעוד מבחר פינוקים מתוקים מושלמים שיעשו אותם שמחים ומרוצים
עוד הצעות לשמח את הקטנים? הנה שפע מתכונים לילדים מושלמים שמחכים לכם עכשיו באתר!
שאלה:
האגוזים למיניהם אמורים להיות קלויים ומומלחים או טבעיים?
תודה
היי תהילה,
האמת היא שזה עניין של טעם, אפשר גם וגם.
בהצלחה!
החטיף נראה מצויין.
רציתי לשאול כמה דבש לשים? כתוב 5. הכוונה לכפות?
כתוב לבשל את קרם הקוקוס, דבש, שיבולת ….על האש,
כמה זמן לבשל? רק עד איחוד החומרים?
תודה רבה.
היי דליה,
מתנצלים על הבלבול:
5 כפיות דבש, ואת הקרם מבשלים עם שאר המרכיבים רק עד לאיחוד.
בהצלחה 🙂