| | | | |

חיתוכיות שיבולת שועל בציפוי שוקולד

קינוח פרווה בריא וטעים שיפנק במרקם קראנצ'י נהדר של שקדים, קשיו, אגוזי מלך ובוטנים העטופים בקרם קוקוס, שוקולד מריר, שיבולת שועל ודבש ענוג
בהשראת: ירדנה ג’אנח
ציון 3.56 על ידי 9 דירוגים
חיתוכיות שיבולת שועל

לבוקר מופלא עם קפה חם, לצהריי היום כשהעייפות משתלטת, לפינוק ערב על הספה מול הטלוויזיה, לילדים שרוצים משהו מתוק, לאירוח קליל ומלא מתיקות, ולכל פעם שרוצים ביס טעים של קינוח פרווה נהדר ולא רוצים לעבוד קשה מדי להכין אותו.

קבלו מתכון בשיא הקלות של חיתוכיות שיבולת שועל בציפוי שוקולד מענג – קינוח פרווה בריא וטעים במיוחד שיפנק אתכם במרקם קראנצ'י נהדר של שקדים, קשיו, אגוזי מלך ובוטנים העטופים בקרם קוקוס, שוקולד מריר, שיבולת שועל ודבש ענוג.

הכנה קצרצרה, ציפוי שוקולדי נוסף לשלמות טעמים עוצמתית עוד יותר ויש לכם קינוח פרווה מתוק במיוחד של ריבועי שיבולת שועל שיספקו לכם פינוק מושלם ויפהפה שתמיד כיף לשלוף מהמקרר בכל רגע שהחשק למתוק עולה…

ספר המתכונים של ירדנה ג’אנח

ריבועי שיבולת שועל
צילום: ירדנה ג’אנח

למה באמת כדאי לכם: חיתוכיות שיבולת שועל

 

  • מתכון בשיא הקלות של חיתוכיות שיבולת שועל בציפוי שוקולד מענג , פרווה בריא וטעים במרקם פיצוחים קראנצ'י נהדר העטופים בקרם קוקוס, שוקולד מריר, שיבולת שועל ודבש ענוג
  • הכנה קצרצרה, ציפוי שוקולדי נוסף לשלמות טעמים עוצמתית עוד יותר ויש לכם קינוח פרווה מתוק במיוחד של ריבועי שיבולת שועל

שורה תחתונה: לכל פעם שרוצים ביס טעים של קינוח פרווה נהדר ולא רוצים לעבוד קשה מדי להכין אותו

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? חיתוכיות שיבולת שועל

חיתוכיות שיבולת שועל

חיתוכיות שיבולת שועל בציפוי שוקולד

קינוח פרווה בריא וטעים שיפנק במרקם קראנצ'י נהדר של שקדים, קשיו, אגוזי מלך ובוטנים העטופים בקרם קוקוס, שוקולד מריר, שיבולת שועל ודבש ענוג
ציון 3.56 על ידי 9 דירוגים
לדרג
באדיבות: ירדנה ג’אנח

המצרכים

  • מיכל קרם קוקוס
  • 100 שוקולד מריר
  • 2 כוסות שיבולת שועל דקה
  • 5 כפיות דבש
  • 1 כוס פיצוחים שבורים גס (שקדים, קשיו, אגוזי מלך ובוטנים)

לציפוי:

  • 100 שוקולד מריר
  • 2 כפות שמן

אופן ההכנה

  • נבשל על הגז את קרם הקוקוס, השוקולד המריר, שיבולת השועל והדבש
  • נסיר מהאש ונוסיף כוס פיצוחים שבורים גס, נערבב ונהדק לתבנית עם נייר אפייה ונכניס למקרר.
  • לציפוי נמיס במיקרו בפולסים קצרים שוקולד מריר ושמן. נערבב היטב ונשפוך מעל התבנית. נכניס למקפיא לשעתיים התייצבות ונשמור במקרר כריבועים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

ריבועי שיבולת שועל
צילום: ירדנה ג’אנח
ריבועי שיבולת שועל
צילום: ירדנה ג’אנח

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

הילדים מבקשים עוד? בואו לפנק אותם בעוד מבחר פינוקים מתוקים מושלמים שיעשו אותם שמחים ומרוצים

עוד הצעות לשמח את הקטנים? הנה שפע מתכונים לילדים מושלמים שמחכים לכם עכשיו באתר!

 

Similar Posts

4 Comments

  1. החטיף נראה מצויין.
    רציתי לשאול כמה דבש לשים? כתוב 5. הכוונה לכפות?
    כתוב לבשל את קרם הקוקוס, דבש, שיבולת ….על האש,
    כמה זמן לבשל? רק עד איחוד החומרים?
    תודה רבה.

    1. היי דליה,
      מתנצלים על הבלבול:
      5 כפיות דבש, ואת הקרם מבשלים עם שאר המרכיבים רק עד לאיחוד.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?