Go Back

פשטידת ירקות וגבינות בטעם מדהים

פשטידת ירקות עשירה עם שלל ירקות שמכינים בקלות לכל ארוחה ביום!
ציון 4.25 על ידי 8 דירוגים
באדיבות: כרמית דהאן

המצרכים

  • 1 בצל (בינוני)
  • 4 קישואים
  • 2 גזרים
  • 3 גבעולי בצל ירוק
  • 1 קופסה גרגירי תירס (קטנה ומסוננת מנוזלים)
  • 1/2 צרור כוסברה (קצוצה)
  • 1/2 צרור פטרוזיליה (קצוצה)
  • 1/2 צרור שמיר (קצוץ)
  • 3 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • 2 כפות שיבולת שועל
  • 1 כף פירורי לחם
  • 1 כף אבקת מרק
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 3 כפות גבינה בולגרית 5% (לא חייב)

אופן ההכנה

  • מטגנים בצל במעט ספריי שמן עד הזהבה ומצננים.
  • מגרדים קישואים וגזר בפומפייה, מוסיפים שאר הירקות ומערבבים.
  • מוסיפים ביצים, קמח, שיבולת שועל, פירורי לחם, גבינה ותבלינים ומערבבים היטב.
  • משטחים בתבנית ואופים בחום 200 מעלות במשך כחצי שעה.

הערות וטיפים

אפשר להכין גם בתבניות אישיות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.