| | | |

פנקייק מלוח - לחם במחבת מיוחד וקל

ארוחת ערב מיוחדת עם פנקייק מלוח שלא תרצו להפסיק להכין - לחם מחבת מופלא מבצק דק משובלל במלית נהדרת של בצל ירוק ושמן זית רך. מעולה גם לצד סלט, ביצים, גבינות וביצים קשות
בהשראת: אתי שחר
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
פנקייק מלוח

נכון שגם לכם לפעמים נמאס מחביתה, סלט ולחם לארוחת ערב? נכון שגם לעם בא לפעמים להתפנק על משהו יותר מיוחד וטעים?

אז מה דעתכם להכין בקלות פנקייק מלוח, כן כן מלוח, לחם מחבת מופלא שיפתיע אתכם בטעמים מרגשים של בצק דק  משובלל במלית נהדרת של בצל ירוק ושמן זית רך?

הם נהדרים לכל ארוחה וגם לאירוח, מעולים לאכילה קרים או ישר שיוצאים מהמחבת, ויבואו מעולה גם בפיקניק לצד סלט ירקות, גבינות, זיתים וביצים קשות

ספר המתכונים של אתי שחר

למה באמת כדאי לכם: בינג – פנקייק מלוח

 

השם שלו מבלבל אתכם? אז אפשר לקרוא לו גם לחם במחבת – יהיה טעים באותה מידה ?

נשאר קצת פנקייק מלוח למחר? שימו במצנם כמה דקות ותיהנו מעוד ביס של לחם מחבת קריספי קרקרי מהמם!

שורה תחתונה: מי אמר שפנקייק חייב להיות מתוק? נסו להכין פנקייק מלוח ולא תרצו להפסיק

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים?
פנקייק מלוח – שלב אחר שלב בתמונות מהממות!

פנקייק מלוח
צילום: אתי שחר
פנקייק מלוח
צילום: אתי שחר
פנקייק מלוח
צילום: אתי שחר
פנקייק מלוח
צילום: אתי שחר
פנקייק מלוח
צילום: אתי שחר
פנקייק מלוח
צילום: אתי שחר
פנקייק מלוח
צילום: אתי שחר
פנקייק מלוח
צילום: אתי שחר
פנקייק מלוח

פנקייק מלוח - לחם במחבת מיוחד וקל

ארוחת ערב מיוחדת עם פנקייק מלוח שלא תרצו להפסיק להכין - לחם מחבת מופלא מבצק דק משובלל במלית נהדרת של בצל ירוק ושמן זית רך. מעולה גם לצד סלט, ביצים, גבינות וביצים קשות
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
לדרג
כמות 4 פנקייקים גדולים
באדיבות: אתי שחר

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • ¾1 כוס קמח (250 גרם)
  • 3/4 כפית מלח
  • ¾ כוס מים חמימים
  • 4 כפות שמן
  • ⅓1 כוס בצל ירוק קצוץ (ללא החלק הלבן)

אופן ההכנה

  • בקערת מיקסר שמים את הקמח, המלח, השמן והמים ולשים עם וו לישה כ-7 דקות לקבלת בצק חלק. שימו לב שהבצק רך מאוד ומאוד נוח לעבודה.
  • עוטפים את הבצק בשקית או מגבת ומניחים למנוחה של כחצי שעה
  • כעת מקמחים קלות משטח עבודה ואת הידיים ומחלקים את הבצק לארבעה חלקים ומרדדים כל חלק לעיגול גדול ודק בקוטר 22-20 ס"מ.
  • מברישים כל עיגול בשמן קנולה או שמן זית, ומפזרים רבע כמות מהבצל הקצוץ. מגלגלים את העלה לגליל מהודק כמו לרולדה , תוך כדי שמהדקים את הבצל הירוק לתוך הבצק.
  • מהגליל שהתקבל מגלגלים לשבלול, וכאשר מסיימים לשבלל את כל הכדורים מטגנים במחבת משומנת קלות וחמה עד הזהבה משני צדדים.
  • מוציאים על נייר סופג, וחותכים כל עיגול ל- 4 משולשים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

פנקייק מלוח
צילום: אתי שחר

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

שעת ערב, כל המשפחה בבית וכל המשפחה רעבה? לא להילחץ – אלא לדפדף!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?