סלט אבוקדו וביצים - קליל, טעים, פשוט מעדן!

מכירים עוד ירק כל כך מופלא כמו אבוקדו? הפרי, כן כן, פרי הטרופי הזה, מכיל שומן בלתי רווי וכמות גבוהה של ויטמינים ומינרלים חשובים, והיום נכין ממנו בשיא הקלות סלט אבוקדו וביצים עשיר וטעים, מרענן ומרשים!
השילוב של אבוקדו עשיר בטעם אגוזי מעולה ובסיבים תזונתיים מצוינים יחד עם ביצים קשות מלאות חלבונים – יגרמו לכם לא רק לטעם נפלא בפה במרקם רך וענוג, אלא גם לתחושת שובע לאורך זמן…
סלט אבוקדו עם ביצים מעולה למריחה בכריך לילדים לביה"ס, טעים במיוחד על צנים או באגט פריך, ולא רק שהוא יגוון לכם את שולחן הסלטים של ארוחת השבת, אלא גם לגמרי יכבב בו…
למה באמת כדאי לכם: סלט אבוקדו מתכון
- מתכון לסלט אבוקדו מושלם על צנים או באגט פריך, ולגמרי יככב על שולחן הסלטים של ארוחת השבת
- רצוי להכין סלט אבוקדו עשיר זה בסמוך להגשה או לפחות באותו יום
- אבוקדו אגוזי עשיר + ביצים מלאות חלבון = תחושת שובע לאורך זמן…
שורה תחתונה: סלט אבוקדו וביצים – קליל, טעים. פשוט. מעדן…
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? מתכון סלט אבוקדו

סלט אבוקדו וביצים - קליל, טעים, פשוט מעדן!
המצרכים
- 2 אבוקדו בשלים קלופים
- 4 בצלים ירוקים קצוצים (חלקים לבנים + העלים הירוקים הרעננים שצמודים ללבן לא הקצוות)
- 4 ביצים קשות
- מיץ לימון לפי טעם (לפחות מחצי לימון)
- מלח לפי טעם
- 2 כפות גדושות מיונז אמיתי
אופן ההכנה
- בקערה נגרד על פומפייה גסה את הביצים והאבוקדו (אפשר במג'ימיקס על פומפייה גסה)
- נוסיף בצלים ירוקים קצוצים, מיונז, מיץ לימון לפחות ונתבל לפי טעם.
- נמעך היטב במזלג, מערבב ונשמור בכלי סגור שלא ישחיר.
הערות וטיפים
- רצוי להכין סלט אבוקדו בסמוך להגשה או לפחות באותו יום
- מיץ הלימון בנוסף לטעם שהוא מעניק לסלט, גם מונע השחרה של האבוקדו.
- גם אם הסלט טיפה משנה את צבעו, הוא נשמר היטב במקרר וטעים גם אחרי יומיים
לפני שאתם מתנפלים על סלט אבוקדו מושלם – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.