עוגיות ביסקוטי ללא תוספת שמן
מממ… ביסקוטי! רק הצליל האיטלקי של השם הזה כבר גורם לנו לרייר, ובטח להתנפל על המתכון המהמם והקליל כל כך הזה שיעניק לכם קינוח קלאסי מענג בפריכות מושלמת ופינוק נפלא ליד הקפה!
בגרסה כאן תקבלו ממש תיכף עוגיות שוקולד ביסקוטי ללא תוספת סוכר לבן, בלי שמן כלל, אבל בטעמים פריכים מופלאים המשלבים בשלמות שקדים או אגוזים קראנצ'יים וסילאן נוטף מתיקות שיוצרים יחד טעם שוקולדי עשיר ועמוק!
העוגיות שומרות על טריות לאורך זמן, מקבלות פריכות נוספת לאחר שמתקררות מהאפייה, והכי הכי כיף לטבול אותן בקפה או תה ולהתענג על ביס רך ומלא טעמים משגעים וניחוחות איטלקיים מטריפים
למה באמת כדאי לכם: עוגיות ביסקוטי שוקולד
- עוגיות ביסקוטים ללא סוכר ושמן, אבל עם עושר טעמים מופלא ומפנק!
- ביסקוטי עוגיות – שילוב מושלם של אגוזים קראנצ'יים, סילאן נוטף מתיקות וטעם שוקולדי עשיר ועמוק!
שורה תחתונה: אין כמו לטבול אותן בקפה חם ולהתמכר לביס חלומי בניחוח איטלקי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? עוגיות ביסקוטי
המצרכים
- 200 גרם קמח מנופה
- 1 שקית שקית אבקת אפייה
- ¼ כפית מלח
- 25 גרם אבקת קקאו (2 כפות)
- 200 גרם שקדים/אגוזים/כל מה שבא לכם (קלויים טיפה במחבת)
- 2 ביצים
- ½ כוס סילאן
אופן ההכנה
- מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה אחת, בקערה נפרדת טורפים 2 ביצים עם חצי כוס סילאן. מוסיפים את הקערה הרטובה לקערה היבשה, מערבבים עד לקבלת בצק דביק במיוחד.
- מקמחים משטח אפייה, יוצרים מהבצק כיכר לחם לאורך. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-30-40 דקות ל-170 מעלות (לא טורבו), עד שמשחים ונהיה כיכר לחם יציבה
- מוציאים מהתנור ומורידים ל-150 מעלות. מחכים כמה דקות שהלחם יצטנן, פורסים כל עוגייה לעובי של סנטימטר ומכניסים שוב לתנור לעוד רבע שעה. מוציאים להצטננות
- העוגיות מקבלות את הפריכות שלהן רק אחרי שהן מתקררות!
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגיות שוקולד הן ההוכחה שאפשר ליהנות מביס מתוק חלומי מושלם והכי חשוב קליל להכנה.
אם אתם מחפשים עוד מתכונים קינוחים קלים כמו אלה – לא צרך לחפש הרבה, רק לראות כאן את כל ההצעות המושלמות שהכנו במיוחד בשבילכם. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: חן שובל
מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם @crepe_bite
כמה זה 200 גרם קמח בכוסות?
היי שירן,
140 גרם קמח זה כוס אחת, אז 200 גרם זה בערך כוס וחצי.
בהצלחה 🙂
אין שום שומן?
היי כלילה!
יש שתי ביצים במתכון, כך שהשומן מגיע מהן.
בהצלחה 🙂
כמה כוסות קמח (אם משתמשים בקמח כוסמין70%) ?
היי רחלי!
אנחנו ממליצים לשים 200 גרם קמח כוסמין 70%, כמו הכמות שמופיעה במתכון.
בהצלחה 🙂
שכחו את השוקולד במתכון
היי הדס!
תודה רבה על ההערה שלך, תיקנו את המתכון – הכמות היא 2 כפות, או 25 גרם אבקת קקאו.
בהצלחה 🙂