מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה אחת, בקערה נפרדת טורפים 2 ביצים עם חצי כוס סילאן. מוסיפים את הקערה הרטובה לקערה היבשה, מערבבים עד לקבלת בצק דביק במיוחד.
מקמחים משטח אפייה, יוצרים מהבצק כיכר לחם לאורך. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-30-40 דקות ל-170 מעלות (לא טורבו), עד שמשחים ונהיה כיכר לחם יציבה
מוציאים מהתנור ומורידים ל-150 מעלות. מחכים כמה דקות שהלחם יצטנן, פורסים כל עוגייה לעובי של סנטימטר ומכניסים שוב לתנור לעוד רבע שעה. מוציאים להצטננות
העוגיות מקבלות את הפריכות שלהן רק אחרי שהן מתקררות!