Go Back
עוגיות שוקולד ביסקוטי

עוגיות ביסקוטי ללא תוספת שמן

קינוח איטלקי קלאסי מופלא בגרסה ללא סוכר לבן - הכי כיף ליד הקפה!
ציון 4.41 על ידי 20 דירוגים
באדיבות: חן שובל

המצרכים

  • 200 גרם קמח מנופה
  • 1 שקית שקית אבקת אפייה
  • ¼ כפית מלח
  • 25 גרם אבקת קקאו (2 כפות)
  • 200 גרם שקדים/אגוזים/כל מה שבא לכם (קלויים טיפה במחבת)
  • 2 ביצים
  • ½ כוס סילאן

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה אחת, בקערה נפרדת טורפים 2 ביצים עם חצי כוס סילאן. מוסיפים את הקערה הרטובה לקערה היבשה, מערבבים עד לקבלת בצק דביק במיוחד.
  • מקמחים משטח אפייה, יוצרים מהבצק כיכר לחם לאורך. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-30-40 דקות ל-170 מעלות (לא טורבו), עד שמשחים ונהיה כיכר לחם יציבה
  • מוציאים מהתנור ומורידים ל-150 מעלות. מחכים כמה דקות שהלחם יצטנן, פורסים כל עוגייה לעובי של סנטימטר ומכניסים שוב לתנור לעוד רבע שעה. מוציאים להצטננות
  • העוגיות מקבלות את הפריכות שלהן רק אחרי שהן מתקררות!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.