פשטידת ברוקולי ללא גלוטן
המתכון המושלם הזה של פשטידת ברוקולי ללא גלוטן מוכיח בוודאות דבר אחד – ארוחות בריאות הן לא רק פחות טעימות, אלא שהן לרוב גם מיוחדות יותר, עשירות יותר ומזינות יותר.
כי איך אפשר שלא להתלהב מהשילוב המנצח של ברוקולי עסיסי ובשרני וקרם קוקוס עמוק ואקזוטי שיוצרים, יחד עם קצת בצל רענן וקמח עדשים כתומות, מעדן יפהפה ורך המצטיין בעושר טעמים וניחוחות מופלאים, שמתאים לגמרי לימים חמים, לתשעת הימים ובכל פעם כשרוצים להכניס לגוף קצת טעמים בריאים?
הכנה קלה, ללא גלוטן ומוצרי חלב, עשירה בחלבון, נוגדי חמצון וסיבים תזונתיים – הפשטידה היפה הזו, בליווי סלט טרי תסדר לכם אחלה ארוחת ערב בריאה ומזינה
למה באמת כדאי לכם: פשטידת ברוקולי ללא גלוטן
- פשטידת ברוקולי מהממת, רכה, קלילה וקלה
- פשטידת ברוקולי דיאטטית תסדר לכם אחלה ארוחת ערב בריאה ומזינה בליווי סלט טרי
- נהדרת לימים חמים, לתשעת הימים ותמיד כשרוצים להכניס קצת טעמים בריאים
שורה תחתונה: אל תשכחו להכניס לתפריט היומי גם ארוחות בריאות… הן לא פחות טעימות
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? מתכון לפשטידת ברוקולי ללא גלוטן
פשטידת ברוקולי ללא גלוטן
המצרכים
- 500 גרם פרחי ברוקולי מאודים ומסוננים
- 6 גבעולי בצל ירוק חתוכים לטבעות
- 4 ביצים
- 250 מ"ל קרם קוקוס
- 3 כפות שמן זית
- 1 כוס קמח עדשים כתומות
- 1 כפית אבקת אפייה
- תיבול: אבקת בצל טבעית, אגוז מוסקט ומלח
אופן ההכנה
- נסדר את פרחי הברוקולי על תבנית עגולה מרופדת בנייר אפיה משומן מעט.
- בקערה: נטרוף ביצים חלב קוקוס ותבלינים ונוסיף: בצל ירוק, קמח עדשים ואבקת אפיה.
- נשפוך את הבלילה מעל פרחי הברוקולי בתבנית וננער מעט לפיזור אחיד.
- נכניס לתנור שחומם על 175 מעלות לאפיה של 30 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה יפה. להמתין לקירור ולפרוס
רק עוד דבר אחד אחרון!
פשטידת ברוקולי ללא גלוטן
הקלילות של הפשטידה בטח עשתה לכם חשק להכין עוד מתכונים, טעימים וצמחוניים, נכון? אז קבלו בשמחה עוד הצעות מצוינות:
מחפשים עוד מתכונים צמחוניים מושלמים? עשרות כאלה מחכים לכם עכשיו באתר!
זה בהחלט לא טבעוני אם זה מכיל 4 ביצים, מציע לך לשנות את המלל 🙂
*הכותבת הינה טבעונית מאוכזבת שחיפשה מתכון לפשטידה טבעונית באמת
היי מאיה,
ממש ממש מתנצלים, הייתה אי הבנה בכתיבת המתכון ותיקנו אותו. תודה רבה ששמת לב!
נשמח להציע לך חלופה לביצים כדי שתוכלי עדיין להכין את הפשטידה:
ביצה 1 = כף גדושה זרעי פשתן טחונים + 1.5 כפות מים (לערבב בקערה ולהניח בצד ל-5 דקות עד שהמרקם נעשה קצת דביק).
במתכון הזה יש 4 ביצים, אז צריך 4 כפות גדושות זרעי פשתן טחונים + 6 כפות מים.
בהצלחה 🙂