| |

פשטידת תירס ובצל פרווה קלה

קלה וטעימה: פשטידת תירס ובצל פרווה שכל המשפחה תאהב! מצופה בפירורי לחם מוזהבים , ומלאה בכל טוב!
בהשראת: אילנית בניזרי
ציון 4.42 על ידי 17 דירוגים
פשטידת תירס

פשטידת תירס פרווה קלה וטעימה בלי הרבה התחכמויות , שקולעת לטעם של כולנו עם שילוב מרכיבים שכולם אוהבים לאכול!

פשטידה פרווה ממולאת בתירס , בצל ופטריות מצופת בפירורי לחם בתחתית ובציפוי – בהחלט פשטידה שכל המשפחה תאהב (במיוחד הילדים). 

כמובן שהתחשבנו באלו מכם ששומרים כשרות או צמחוניים לכן אל דאגה כולם יוכלו ליהנות ולטעום מפשטידת התירס שלנו.

הציפוי של פירורי הלחם נותן לפשטידה מראה אחיד מה שהופך אותה למאוד יפה , כך שאל תשכחו לצלם לפני שחותכים! ואם תרצו – תוכלו לשחק עם צורות התבנית כמו למשל:  צורת לב, כוכב ועוד… מה שבטוח זה שהילדים מאוד יאהבו את הצורות!

 

ספר המתכונים של אילנית בניזרי

פשטידת תירס
צילום: אילנית בניזרי

למה באמת כדאי לכם: פשטידת תירס 

  • לכל המשפחה: לא רק הילדים יעופו על הפשטידת תירס , גם המבוגרים לא יפסיקו לאכול!
  • מרכיבים שכולם אוהבים: מנה פשוטה בלי הרבה התחכמויות שקולעת לטעם של כולם! 
  • פרווה: אם אתם שומרי כשרות אל דאגה תוכלו לאכול המנה מתי שרק מתחשק לכם!
  • צמחוני: אם אתם צמחוניים וודאי תאהבו את המנה ואת שלל מרכיבי המילוי!
שורה תחתונה: פשטידת תירס פשוטה קלילה וטעימה שכל המשפחה תאהב לאכול ( במיוחד הילדים)!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

פשטידת תירס

פשטידת תירס ובצל פרווה קלה

קלה וטעימה: פשטידת תירס ובצל פרווה שכל המשפחה תאהב! מצופה בפירורי לחם מוזהבים , ומלאה בכל טוב!
ציון 4.42 על ידי 17 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 20 minutes
זמן בישול/אפייה: 1 hour 15 minutes
סה״כ זמן: 1 hour 35 minutes
באדיבות: אילנית בניזרי

ציוד

תבנית קוטר 24

המצרכים

מצרכים:

  • 4 תפוחי אדמה
  • 4 ביצים ( טרופות)
  • ½ כוס קמח תופח (או רגיל + אבקת אפייה)
  • 1 בצל (קטן - קצוץ דק)
  • 550 גרם קופסת שימורים תירס (מסונן)
  • חופן פטריות ( חתוכות)
  • 1 כף פטרוזיליה (יבשה או טרייה)
  • מעט שמיר (קצוץ)
  • כפית כורכום
  • מלח
  • פלפל שחור (גרוס)
  • אגוז (מוסקט)
  • 2 כפות שמן
  • פירורי לחם (מוזהבים - לציפוי ולתחתית)

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  • להרתיח את התפוחי אדמה ולמעוך לפירה
  • להוסיף את הבצל, הפטריות, התירס, הקמח ולהוסיף את כל התבלינים ובסוף להוסיף את הביצים הטרופות והשמן לערבב היטב
  • להכין תבנית קוטר 24 ,לפזר בתחתית פירורי לחם ואז ליצוק את הבלילה (הפירורי לחם סופגים את הנוזלים)
  • מעל לפזר שוב פירורי לחם מוזהבים עם שומשום
  • לאפות בתנור בחום 180 עד להזהבה בערך שעה ורבע
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 
פשטידת תירס ובצל פרווה
צילום: אילנית בניזרי
 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!
פשטידת תירס פרווה קלה וטעימה

מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכונים צמחוניים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: אילנית בניזרי. מוזמנים לעקוב בדף מולטי קיצ'ן אילנית בניזרי | ובאינסטגרם: @Ilanit_benizri

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?