| | |

פבלובה לפסח ללא סוכר וללא גלוטן

המלכה של הפסח פבלובה עם קצפת
בהשראת: שרית ברסקה
עדיין אין דירוגים
מתכון פבלובה לפסח

המלכה של ליל הסדר – מתכון פבלובה לפסח עם קצפת נוטפת סירופ תות מעוטרת בפירות יער ללא סוכר ללא גלוטן דלת פחמימה.

מרנג פריך ונימוח, מקושט בקצפת עשירה ופירות טריים – קינוח מושלם לכל אירוע חגיגי או סתם כפינוק מתוק.

המתכון פשוט להכנה ודורש רק מספר מצרכים בסיסיים. זמן ההכנה קצר יחסית, ועם קצת סבלנות ותשומת לב, גם אתם תוכלו להכין פבלובה מרשימה וטעימה שתגרום לכולם להתלהב.

ספר המתכונים של שרית ברסקה

מתכון פבלובה לפסח
צילום: קרן גראף

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון פבלובה לפסח

פבלובה לפסח ללא סוכר וללא גלוטן

המלכה של הפסח פבלובה עם קצפת
עדיין אין דירוגים
לדרג
באדיבות: שרית ברסקה

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית
מיקסר

המצרכים

  • 4 חלבונים
  • ½ כוס אבקת סוכר סוויטאנגו
  • 1 כף אבקת טרטר (למי שאין אתן הנחיות בהמשך)
  • 1 כף מיץ לימון

מילוי וציפוי הפבלובה:

  • 1 כוס שמנת מתוקה 38% (250 מ"ל)
  • 3 כפות אינסטנט וניל ( ללא סוכר וללא גלוטן )
  • 1 כף אבקת סוכר ממתיק (העוגיה מתוקה מאוד לכן איזנתי בכמות הסוכר בקרם במתיקות מופחתת.)
  • 1 כף גבינת שמנת 30%

אופן ההכנה

  • להקציף את החלבונים ולהוסיף תוך כדי הקצפה את המרכיבים שהלימון בסוף.
  • להקציף עד שהתערובת תתייצב ממש. ככה שאם נהפוך את הקערה היא לא תנזל או תזוז.
  • לחמם מראש תנור לטמפרטורה של 100 מעלות.
  • להניח בתבנית נייר אפיה .
  • לקחת מהתערובת עם כף נעשה שקע במרכז ונסדר צורה בדפנות יוצא כמו שושנה.
  • לאפות למשך כשעה או עד שהדפנות ופנים המאפה יבשות לגמרי.
  • לשים לב למאפה כל הזמן .

הכנת הקרם:

  • להקציף את הגבינה והשמנת להוסיף את יתר המרכיבים לסרוגים.
  • להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.

קישוט הפבלובה:

  • פירות יער שבעונה.

לסירופ:

  • קונפיטורה פירות יער מתכון בקבוצה.

אופן הקישוט:

  • לזלף למרכז הפבלובה את הקרם לאחר מכן את הסירופ ואז את הפירות .

הערות וטיפים

אפשר לחילופין לפזר פירות יער וסירופ ולהכין קינוח פרווה.
למי שאין קרם טרטר חייבים לשטוף טוב את הקערה לנגב למצב יבש ללא לחות ושלא תהיה שמנוניים .
במקום קרם טרטר נוסיף קורט מלח . לימון יש במתכון ולהקציף עד לקבלת קצפת יציבה מאוד.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


הבמה כולה שלכם:
מתכון פבלובה לפסח
צילום: קרן גראף
מתכון פבלובה לפסח
צילום: קרן גראף

"פבלובה ראשונה שהכנתי בחיי.
אמנם קצת חומה אבל הטעם אחחחחחח הטעם.
כולם נהנו , קטוגנים וכאלה שלא. תודה.!"
 קרן גראף


רק עוד דבר אחד אחרון!

 פבלובה לפסח

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור: פבלובה לפסח מתכון מאת: שרית ברסקה

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?