עוגת תפוחים בריאה בניחוח קינמון מעלף וקמח כוסמין מלא ועשיר תפנק אתכם במרקם רך מלא מתיקות פירותית וקראנצ'יות מבורכת של אגוזים או שוקולד מעל. הכנה קלה. גם ילדים יטרפו
ציון 4.17 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: עידית מרום
ציוד
תבנית עגולה 26 או מלבנית בינונית או מאפינס
המצרכים
3תפוחים רצוי מזן פינק ליידי מגוררים גס בפומפייה
1כפית סוכר קנים חום
1כפית קינמון
4ביצים שלמות
½כוס סוכר קוקוס
½כוסחצי כוס שמן קוקוס
½כוס חלב צמחי(כאן השתמשנו בחלב שקדים)
½1כוסות קמח כוסמין מלא
1כפית אבקת סודה לאפייה
לזרות מעל העוגה: אגוזי מלך / פקאנים / שוקולד מריר קצוץ.
אופן ההכנה
לזרות מעל גרד התפוחים סוכר קנים חום וקינמון ולהניח בצד.
בקערה לטרוף יחד בסדר הבא: ביצים, חצי כוס סוכר קוקוס, חצי כוס שמן קוקוס, כוס חלב. להוסיף את התפוחים ולערבב, להוסיף קמח כוסמין ואבקת סודה, לערבב היטב ולהעביר לתבנית עגולה/מלבנית מרופדת בנייר אפייה.
מעל העוגה אפשר לזרות אגוזי מלך / פקאנים/ שוקולד מריר קצוץ.
להעביר לתנור שחומם על 170 לאפייה של כחצי שעה.
להמתין לקירור מלא ולפרוס
הערות וטיפים
במה ניתן להמיר את הביצים? יש כאן 4 ביצים, זה די הרבה ואין לי תחליף הולם, אולי כדאי לחפש מתכון אחר שמראש לא יכיל ביצים, או להחליף רק ביצה אחת ברסק תפוחים קטן
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.