קינוחים | חלבי | מאכלי עדות | מתכונים מדהימים | מתכונים מומלצים | שחיתות
מתכון כנאפה ביתי בקלי קלות
טעים בטירוף עם פיסטוקים קלויים וגבינה עשירה, נמסה ומפנקת בהכנה קלה וקלילה!

תעצמו את העיניים ותדמיינו את הריח המדהים של דוכן הכנאפה בשוק,
עכשיו תפתחו את העיניים ותתחילו להכין כי לא תאמינו כמה זה פשוט!
מתכון כנאפה ביתי טעים בטירוף עם פיסטוקים קלויים וגבינה עשירה, נמסה ומפנקת בהכנה קלה וקלילה.
כנאפה מדהימה שתעשה לכם חגיגה בפה בכל ביס מחדש.

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

מתכון כנאפה ביתי בקלי קלות
טעים בטירוף עם פיסטוקים קלויים וגבינה עשירה, נמסה ומפנקת בהכנה קלה וקלילה!
לדרג
המצרכים
- 200 גרם אטריות קדאיף
- 1 חבילה חמאה (100 גרם )
- פיסטוק (קצוץ לפיזור מעל )
למילוי:
- 250 גרם גבינת ריקוטה
- ½ גליל גבינת עיזים (פרומעז) (לא חובה)
לסירופ סוכר:
- 1 כוס מים
- 1 כוס סוכר
- מיץ לימון
- 2 טיפות תמצית מי ורדים
אופן ההכנה
- נערבב את האטריות עם 50 גרם חמאה מומסת.
- נחמם כעת מחבת עם 50 גרם חמאה.
- נשים שכבה של אטריות, מעליה נשים את הגבינה ואז שכבה נוספת מעל.
- נטגן מכל צד 5-6 דקות עד שהאטריות מזהיבות .
- את הסירופ נכין לפני על ידי הרתחת החומרים יחד, נצנן קצת ואז נשפוך מעל.
- נפזר פיסטוקים קצוצים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: מתכון כנאפה ביתי
מה אפשר לשים במקום גבינת עזים? אפשר רק ריקוטה, או אפשר מוצרלה. |
היכן ניתן לקנות את האטריות קדאיף? בכל סופר. |
באיזו דרך ניתן להפוך על המחבת מבלי שיתפרק? הופכים על צלחת ולאט מורידים חזרה למחבת. |
אין מתיקות בגבינה? יש, צריך קצת מתיקות, המקור הוא גבינת עיזים מתוקה. |
הגבינת עזים הכרחית או שזה יוצא טעים גם בלי? טעים גם בלי. |
הבמה כולה שלכם:

"אני גם עשיתי בשישי יצא נדיר!"
אושרת בן שיטרית
רק עוד דבר אחד אחרון!
שבועות? אירוח חלבי? כל הפינוקים חלביים שתדמיינו – עלינו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- קיש פטריות פשוט וקל
- עוגת גבינה קרה מרעננת
- סלט פסטה חלבי צבעוני
- כדורי כנאפה מטריפים
- בצק לפיצה שחובה להכיר
- בורקס גבינה הכי קל שיש
בא לכם עוד? עשרות מתכונים חלביים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: Tami Eluz
מה קוטר המחבת ?
היי אוסי,
מחבת בינונית עד גדולה.
בהצלחה 🙂
בשביל לערבב את האטריות בחמאה לא צריך קודם להמיס את החמאה?
היי רותי,
תודה על ההערה שלך, תיקנו את המתכון וכעת אנחנו מקווים שהוא ברור יותר.
בהצלחה 🙂