Go Back
מתכון כנאפה ביתי טעים בטירוף

מתכון כנאפה ביתי בקלי קלות

טעים בטירוף עם פיסטוקים קלויים וגבינה עשירה, נמסה ומפנקת בהכנה קלה וקלילה!
ציון 4.48 על ידי 21 דירוגים
באדיבות: תמי אילוז

המצרכים

  • 200 גרם אטריות קדאיף
  • 1 חבילה חמאה (100 גרם )
  • פיסטוק (קצוץ לפיזור מעל )

למילוי:

  • 250 גרם גבינת ריקוטה
  • ½ גליל גבינת עיזים (פרומעז) (לא חובה)

לסירופ סוכר:

  • 1 כוס מים
  • 1 כוס סוכר
  • מיץ לימון
  • 2 טיפות תמצית מי ורדים

אופן ההכנה

  • נערבב את האטריות עם 50 גרם חמאה מומסת.
  • נחמם כעת מחבת עם 50 גרם חמאה.
  • נשים שכבה של אטריות, מעליה נשים את הגבינה ואז שכבה נוספת מעל.
  • נטגן מכל צד 5-6 דקות עד שהאטריות מזהיבות .
  • את הסירופ נכין לפני על ידי הרתחת החומרים יחד, נצנן קצת ואז נשפוך מעל.
  • נפזר פיסטוקים קצוצים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.