רוזלך מושחת כמו של לנדוור
עוגיות רוזלך כל כל טעימות שזה לא אמיתי! מתכון רוזלך שנמס בפה וכל ביס ממנו חלום!
אני לא רוצה להיות זו שתהרוס לכם את הדיאטה שאחרי החגים, אבל לימדו אותי לשתף בדברים טובים וזה אחד הדברים הכי טובים שתטעמו! מתכון רוזלך שכיף להכין והטעם ממכר ברמות בלתי מוסברות! רוזלך מתכון פשוט שכולם יכולים להכין בבית ולהתענג!
אפשר להכין עוגיות רוזלך במילוי של נוטלה, לוטוס או כל מילוי אחר שאוהבים, העיקר שחוזרים עם בטן מלאה ומגש ריק. אגב, הרוזלך הזה מושלם להגשה בחגים. למה אתם מחכים?!
למה באמת כדאי לכם: רוזלך לנדוור מושחת
- כל כך טעימים ומפנקים – מושלמים להגשה בסופי שבוע ובחגים!
- ניתן להכין רוזלך פרווה ולהגיש לאחר ארוחה בשרית!
- ניתן להכין כמות, להקפיא ולהוציא מתי שמתחשק!
- אפשר למלא בכל מילוי שרוצים ולגוון את הטעמים והפינוקים!
שורה תחתונה: מתכון לרוזלך כל כך טעימים שאחרי שטועמים הדיאטה הופכת להיות לא רלוונטית!
ציוד
המצרכים
- 1 כוס חלב (פושר)
- ½ כף שמרים יבשים
- 2 כפות סוכר
- ½ כוס שמן
- 1 ביצה
- ½3 קמח (חצי כוס אחרונה לבדוק אם יש צורך כי הבצק צריך להיות רך וגמיש ונפרד מדפנות הקערה לכדור)
אופן ההכנה
- נערבב את כל החומרים חוץ מהקמח ולטרוף על מזלג או מטרפה לתערובת אחידה ואז להוסיף את הקמח.
- להתפיח כשעה.
- לחלק ל-4 כדורים לרדד לא דק מידי למלבן צר וארוך.
- נמרח נוטלה או כל ממרח שאוהבים, נגלגל לרולדה ונחתוך בערך 5 ס"מ.
- נאפה בתנור על חום 220 מעלות עשר דקות.
שאלות נפוצות: רוזלך מושחת כמו של לנדוור
האם העוגיות נשארות רכות גם ביום למחרת? טרי זה הכי טעים אבל ניתן להקפיא את מה שנשאר באותו יום ולחמם במיקרו במידת הצורך. |
לכמה רוזלך המתכון? לתבנית ועוד חצי , לכמות כזאת. |
האם אפשר להמיר במים שלא יהיה חלבי? כן. |
יוצא רך כמו בלנדוור? אני לא טעמתי בלנדוור וזאת פעם ראשונה שאני אופה רוזלך אבל יצא רך וטעים שווה לנסות זה גם קל הכנה. |
אפשר להשתמש בקמח שמרים? הכמות שמרים קטנה במתכון אני יודעת כמה שמרים יש בקמח שמרים אפשר לנסות רק שלא יטפחו יותר מידי. . |
הבמה כולה שלכם:
"אפיתי ויצאו טעימים מאד!"
אהובה ולטמן
"יאמי יאמי גם אני הכנתי זה סכנה!"
אורלי זוהר אדרי
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר,
אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: Maya Grabois
אפשר ללוש עם הידיים ?
ללוש לבצק או ביד או במיקסר.