עוגיות רייבה נמסות בפה ב-3 מרכיבים
עוגיות מיוחדות שמכינים בקלות ותוך רבע שעה מקבלים תענוג מפנק ביותר לשבירת הצום!
עוגיות חול מרוקאיות של הילדות שיחזירו אתכם לימים הטובים בלי שום דאגה!
עוגיות רייבה עם שמן מופלאות וטעימות שיוצאות עדינות ופריכות במרקם שנמס בפה.
מכינים את כל הטוב הזה ממש בקלות וב-3 מצרכים בלבד ותוך רבע שעה מקבלים תענוג מפנק ביותר, רק נותר להכין קנקן תה לצד.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגיות רייבה נמסות בפה ב-3 מרכיבים
עוגיות מיוחדות שמכינים בקלות ותוך רבע שעה מקבלים תענוג מפנק ביותר לשבירת הצום!
לדרג
ציוד
כוס חד פעמית לשתייה חמה
המצרכים
- 1 כוס שמן
- 1 כוס אבקת סוכר
- ½2 כוסות קמח
אופן ההכנה
- בקערה נשים את השמן עם האבקת סוכר ונערבב היטב.
- נוסיף את הקמח ונלוש עד שנקבל בצק רך וגמיש ונעים.
- אם הבצק יבש מוסיפים מעט שמן.
- יוצרים כדורים ונועצים גומה במרכז כל כדור.
- לאחר מכן מפזרים קינמון .
- נכניס לאפייה ב-170 מעלות למשך 15 דקות ולא יותר (חשוב כי אחרת הן מתקשות).
- להוציא מהתנור בעודן רכות זה בסדר הן מתייצבות בטמפרטורת החדר.
הערות וטיפים
טיפים להצלחת המתכון:
- יש להקפיד על מידות מדוייקות בכוס חד"פ שתייה חמה או כוס אונברסלית 240 מ"ל
- זמן האפייה לא עולה על רבע שעה אחרת הן מתקשות
- להוציא מהתנור בעודן רכות זה בסדר הן מתיצבות בטמפרטורת החדר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגיות רייבה
לא צריך אבקת אפייה? לא צריך במתכון זה. |
כמה זמן נשארים טריים? מאחסנים בקופסא אטומה, נשאר טרי כשבוע. |
יצא לי בצק דביק ולא מצליחה לעשות כדורים .להוסיף קמח? אבל לא להגזים הבצק חייב להיות רך ולא פירורי. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
חידשתם מלאי עוגיות ליד הקפה? מה עם זה של שבוע הבא?
עוד מתכונים מעניינים באתר
עוד מתכוני עוגיות קלים ומובחרים שתמיד ימתיקו לכם את הפסקת הקפה מחכים למטה. אל תהססו, אל תפספסו!
מקור: רונית פרץ
הבצק עם 2.5 כוסות יצא רך מידי דליל כזה הוספתי קמח בהתאם לדעתי יצא עוד חצי או יותר כוסות למרקם הוספתי כף תחינה וממש מעט מי זוהר בשביל הריח וגם טעם עכשיו בתנור ונראה זה המתכון השלישי שאני מכינה בשניים הקודמים מוסיפים את השמן לקמח לאט לאט למרקם הנכון ולא את הקמח לשמן הם יצאו מהתנור מצטננות בחוץ כמה דקות ונטעם אני משאירה פתוח שלא אאבד אותכם
היי,
תודה רבה ששיתפת אותנו בטיפים!
עוגיות קלות פריכות וטעימות ממש תודה על המתכון …
היי,
שמחים מאוד שנהנית מהן, ותודה על הפרגון לבעלת המתכון 🙂
אפשר להשוויץ בכמה תמונות בקבוצה אם מתחשק לך!
עגיות טעימות לאללה קל להכין
היי יגאל,
שמחים שאהבת את העוגיות 🙂
אם צילמת תמונה שתיים, אפשר להעלות בקבוצה שנראה
חג שמח
האם לאפות בטורבו או לא?
היי ריקי,
אין צורך, אבל תמיד אפשר.
בהצלחה
עשיתי עכשיו, יצא מושלם!!!!!!!!!!!!
לא יאומן איזה קלות, ותוצאה מדהימה,
תודה רבה רבה!
היי נחמה,
איזה כיף לשמוע, שמחים שנהנית מאוד מהעוגיות!
נשמח גם להזמין אותך לקבוצת הוואטסאפ שלנו, אם את עוד לא שם 🙂
ממליצה על המתכון ברמות!!
אהבתי ממש איך שיצא , סוף סוף מתכון שהצליח לי
לאלו שאוהבים עוגייה מתוקה שישימו אבקת סוכר כמו במתכון
ואלה שפחות שיפחיתו קצת פחות מכוס
תודה על המתכון!!
היי נעמה,
שמחים מאוד שנהנית מהעגיות!
ייצא מעולה
היי שרון,
שמחים מאוד שנהנית מהמתכון 🙂
כבר פעם שישית בתוך שבוע וחצי שאני מכינה אותן!! פשוטות קלות וטעימות תודה רבה על המתכון !!
היי אודליה,
מעולה, איזה כיף לדעת שאת נהנית כל כך מהעוגיות 🙂
לצליאקים, האם ניתן להחליף את הקמח בקמח שקדים?
היי חופית,
אפשר בהחלט, אך המרקם יהיה קצת שונה בהתאם לאופי הקמחים.
מה שבטוח הוא שהעוגיות יהיו טעימות.
בהצלחה 🙂