| | | | | |

עוגיות שיבולת שועל ללא גלוטן טבעוניות

עוגיות גרנולה ללא גלוטן טבעוניות מלאות טעם עשיר של חמאת בוטנים קטיפתית, אגוזים ופצפוצי שוקולד וארומה מתוקה של מייפל ווניל. פינוק מתוק וטעים והכי קלות להכנה בעולם
בהשראת: עידית מרום
ציון 4.59 על ידי 17 דירוגים
עוגיות גרנולה

טוב, מה שחשוב לדעת על המתכון המושלם הזה של עוגיות גרנולה ללא גלוטן שלמרות שיוצאות ממנו מלא מלא עוגיות – הן נטרפות בשניות, אז נא להיערך בהתאם עם הכמויות ?

ואיך אפשר שלא לזלול מהפינוק המתוק הזה של עוגיות שיבולת שועל טבעוניות מלאות טעמים עשירים של חמאת בוטנים קטיפתית, אגוזים ופצפוצי שוקולד ומייפל ווניל מלא ארומה מתוקה?

הן עשויות מחומרי גלם משובחים, מעולות כפינוק מתוק וטעים בתפריט היומי, והכי קלות להכנה בעולם!

ספר המתכונים של עידית מרום

עוגיות שיבולת שועל עוגיות גרנולה
צילום: עידית מרום

למה באמת כדאי לכם: עוגיות שיבולת שועל

  • עוגיות שיבולת שועל בריאות שנטרפות בשניות, אז נא להיערך בהתאם עם הכמויות
  • כמות גדולה של עוגיות שיבולת שועל ושוקולד כך שהצנצנת שלכם תהיה מלאה כלללל השבוע!

שורה תחתונה: גם טבעוניות, גם ללא גלוטן וגם מגיעות בטעמים עשירים של חמאת בוטנים קטיפתית וארומת מייפל מתוקה!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? עוגיות גרנולה

 

עוגיות גרנולה

עוגיות שיבולת שועל ללא גלוטן טבעוניות

עוגיות גרנולה ללא גלוטן טבעוניות מלאות טעם עשיר של חמאת בוטנים קטיפתית, אגוזים ופצפוצי שוקולד וארומה מתוקה של מייפל ווניל. פינוק מתוק וטעים והכי קלות להכנה בעולם
ציון 4.59 על ידי 17 דירוגים
לדרג
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

  • כוס חמאת בוטנים
  • כוס סוכר קוקוס
  • כוס שמן קוקוס
  • 3 כפות מייפל טבעי
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ½1 כוס שיבולת שועל עבה ללא גלוטן
  • כוס קמח כוסמת ירוקה
  • 1 כפית אבקת סודה
  • ½ כפית אבקת אפייה
  • ½ כוס תוספות: אגוזי מלך קצוצים ופצפוצי שוקולד

אופן ההכנה

  • נטרוף את החומרים הרטובים היטב, נוסיף פנימה את היבשים ואת התוספות..
  • נערבב היטב ובעזרת ידיים רטובות ניצור כדורים קטנים נפחוס אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • נאפה על 175 מעלות כ-12-13 דקות עד שמזהיבות. נעביר לקופסה אטומה ונאחסן על השיש
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגיות שיבולת שועל עוגיות גרנולה
צילום: עידית מרום

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

הקפה של הבוקר הוא לא אותו דבר בלי פרוסה מתוקה ליד – מסכימים?

 

מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם

Similar Posts

6 Comments

    1. היי שיר,
      אפשר להחליף לסוכר, דבש או סילאן. אם את רוצה ללא סוכר בכלל, אפשר למצוא תחליפים טבעיים כמו סטיביה ומוצרים של חברת סוויטאנגו.
      בהצלחה 🙂

    1. היי בני,
      שיבולת שועל אינה מכילה גלוטן באופן טבעי, אלא אם כן מכינים מוצר שעשוי ממנה במפעל שיש בו מוצרים המכילים גלוטן.
      למי שנמנע מגלוטן, יש לבדוק על התווית של האריזה שכתוב ללא גלוטן.
      בהצלחה 🙂

  1. באיזה קמחים נוספים ניתן להחליף את הקמח הכוסמת הירוקה? ושמן קוקוס אפשר להחליף בשמן רגיל?

    1. היי בר,
      אפשר להחליף לקמח שיבולת שועל או קמח רב תכליתי ללא גלוטן.
      אפשר בהחלט להמיר לשמן רגיל.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?