מתכונים נוסטלגיים | עוגיות | פרווה | קינוחים
סיגרים ממולאים שקדים
ביס אחד מהם, ותרגישו שהעולם שלכם נעצר. לא מאמינים? אז אתם בכלל חייבים לנסות!
סיגרים ממולאים שקדים, עוגיות מרוקאיות מפנקות וטעימות באופן בלתי רגיל ואפילו מהממות!
רבים יסכימו שהעוגיות המרוקאיות הן העוגיות הכי טעימות והכי מפנקות שיש, בעיקר בזכות העובדה שהן עשירות מאוד ורק מבט בהן עושה חשק לטרוף אותן.
אז הפעם הבאנו לכם מתכון לסיגרים ממולאים שקדים בסירופ דבש ביתי, עוגיות שמכינים בקלות שיא וטורפים במהירות גדולה יותר! טעימות ומפנקות ומושלמות לכל אירוע! פשוט חובה להכין ולטעום!
למה באמת כדאי לכם: סיגרים ממולאים שקדים
- מתכון לעוגיות מרוקאיות אמיתיות שאין להן תחרות!
- מתכון שמכינים בקלות רבה וכל אחד יכול להכין!
- עוגיות מושקעות בטעם ועשירות שכיף לאכול תמיד!
- עוגיות עשירות בשקדים ובריאות ביחד למקבילות שלהן!
שורה תחתונה: יש פינוק ויש פינוק גדול יותר. העוגיות האלה הן הטופ של הפינוק ומושלמות לכל מועד!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
סיגרים ממולאים שקדים
ביס אחד מהם, ותרגישו שהעולם שלכם נעצר. לא מאמינים? אז אתם בכלל חייבים לנסות!
לדרג
המצרכים
בצק:
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מים
- 1 כף חומץ
- קמח (כמה שנכנס - בערך 500 גרם)
מלית:
- 3 כוסות אבקת שקדים
- 1 כוס סוכר
- גרידת לימון
- 2 ביצים (טרופות)
סירופ:
- 1 קילו סוכר
- 3 כוסות מים
- 2 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה
לבצק:
- ללוש לבצק נוח את השמן, מים, חומץ, וקמח כמה שנכנס עד לקבלת בצק רך.
- לתת לבצק מנוחה.
למלית :
- לטחון אבקת שקדים וכוס סוכר יחד במעבד.
- להוסיף גרידת לימון ומעט תמצית שקדים .
- להוסיף ביצים טרופות עד לקבלת בצק נוח.
- לחלק את הבצק ל 5 חלקים ולפתוח לבצק מרובע וכל חלק לרדד לריבוע דק.
- לשים מלית שקדים ולסגור עם דבק קמח.
- לטגן ואז לטבול בסירופ. ניתן לקשט עם קוקוס.
לסירופ :
- לבשל את מרכיבי הסירופ עד שיהיה מעט דביק.
- להוסיף חצי לימון סחוט טרי ולזרוק אותו עם הקליפה והחרצנים לסירופ.
- לבשל עוד 10 דקות ומוכן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: סיגרים ממולאים שקדים
האם אין צורך להשתמש באבקת אפייה? אין צורך. |
לגבי הביצים , האם מוסיפים אותם לבצק? הבצק בלי ביצים , את הביצים לשים במילוי בתוך השקדים הטחונים. |
האם אפשר להקפיא? כן בטח. |
כמה קמח דרוש לשים לבצק? כמה שנכנס עד שיתגבש בצק, בערך 3.5 כוסות. |
אפשר לטגן ולהקפיא או רק למלות ולהקפיא? חייב לטגן לטבול בסירופ וישר להקפיא. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
אין מספק יותר מלראות את האורחים שלנו מתענגים על הקינוח שהכנו עבורם, עוצמים עיניים בהנאה
ומחייכים על התחושה שכל ביס גורם להם!
מקור: מתוק בפה של אופירה