Go Back
סיגרים ממולאים שקדים

סיגרים ממולאים שקדים

ביס אחד מהם, ותרגישו שהעולם שלכם נעצר. לא מאמינים? אז אתם בכלל חייבים לנסות!
ציון 4.38 על ידי 8 דירוגים
באדיבות: אופירה פחימה יחיא

המצרכים

בצק:

  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מים
  • 1 כף חומץ
  • קמח (כמה שנכנס - בערך 500 גרם)

מלית:

  • 3 כוסות אבקת שקדים
  • 1 כוס סוכר
  • גרידת לימון
  • 2 ביצים (טרופות)

סירופ:

  • 1 קילו סוכר
  • 3 כוסות מים
  • 2 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה

לבצק:

  • ללוש  לבצק נוח את השמן, מים, חומץ, וקמח כמה שנכנס עד לקבלת בצק רך.
  • לתת לבצק מנוחה.

למלית :

  • לטחון אבקת שקדים וכוס סוכר יחד במעבד.
  • להוסיף גרידת לימון ומעט תמצית שקדים .
  • להוסיף ביצים טרופות עד לקבלת בצק נוח.
  • לחלק את הבצק ל 5 חלקים ולפתוח לבצק מרובע וכל חלק לרדד לריבוע דק.
  • לשים מלית שקדים ולסגור עם דבק קמח.
  • לטגן ואז לטבול בסירופ. ניתן לקשט עם קוקוס.

לסירופ :

  • לבשל את מרכיבי הסירופ עד שיהיה מעט דביק.
  • להוסיף חצי לימון סחוט טרי ולזרוק אותו עם הקליפה והחרצנים לסירופ.
  • לבשל עוד 10 דקות ומוכן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.