| | | | |

ממרח קישואים בטעם כבד קל ועשיר

קבלו מעדן מהמם שלממרח קישואים רך, נימוח ועשיר בטעמים נפלאים! קליל להכנה, קליל בטעמים, מושלם עם לחם טרי וכתוספת שתקפיץ כל ארוחה
בהשראת: צביה אורן
ציון 4.31 על ידי 26 דירוגים
ממרח קישואים

לא כולם אוהבים קישואים בצורה המקורית שלהם, אבל כל אחד הולך להתאהב במעדן הזה של ממרח קישואים רך, נימוח ועשיר בטעמים נפלאים!

הוא קליל להכנה, קליל גם בטעמים שהוא ספוג בהם, ובריא בכל מצב, ויש כאלה שהוא יזכיר להם את בית אמא או סבתא!

על פרוסת לחם פריכה וטרייה, כתוספת שתקפיץ כל ארוחה, לניגוב עם פיתה עבה, וכך סתם לנשנוש עם כפית… ממרח קישואים בטעם כבד הזה תמיד יככב! 

ספר המתכונים של צביה אורן

 
קישואים בטעם כבד
צילום: רות טרכטמן

למה באמת כדאי לכם: ממרח קישואים

  • קישואים בטעם כבד קליל להכנה וקליל לאכילה

  • להעשרת טעמים אפשר להוסיף קצת אגוזים קצוצים

  • מושלם על פרוסת לחם טרייה, לניגוב עם פיתה עבה וכתוספת לכל ארוחה

שורה תחתונה: ממרח \ סלט קישואים בטעם כבד מושלם גם למי שלא אוהב קישואים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? ממרח קישואים

ממרח קישואים

ממרח קישואים בטעם כבד קל ועשיר

קבלו מעדן מהמם שלממרח קישואים רך, נימוח ועשיר בטעמים נפלאים! קליל להכנה, קליל בטעמים, מושלם עם לחם טרי וכתוספת שתקפיץ כל ארוחה
ציון 4.31 על ידי 26 דירוגים
לדרג
באדיבות: צביה אורן

המצרכים

  • 2 בצלים גדולים
  • 4 קישואים שטופים
  • 3 ביצים קשות
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח

אופן ההכנה

  • חותכים את הבצל לקוביות ומשחימים מעט, מוסיפים קוביות קישואים למחבת וממשיכים לטגן עד לריכוך.
  • שמים בבלנדר ומוסיפים את הביצים הקשות וטוחנים עד קבלת מרקם אחיד

הערות וטיפים

  • להעשרת טעמים אפשר להוסיף קצת אגוזים קצוצים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 
ממרח קישואים בטעם כבד
צילום: רות טרכטמן

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


 רק עוד דבר אחד אחרון! 

אין כמו סלט טעים ומרענן שמוסיף שלמות מענגת לכל שולחן ארוחה.

עוד מתכונים מעניינים באתר

לא בטוחים באיזה סלט לבחור? עוד המון מתכוני סלטים מצוינים וקלים מחכים לכם עכשיו באתר!  
 

Similar Posts

4 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?