| |

אין דבר שנותן הרגשה של בית יותר ממתכון זה. פלפל ממולא בשר בטעם ישר מן האגדות. מנה חמה ביתית המבושלת עם המון אהבה, מורכבת מפלפלי שושקה הממולאים בבשר טחון, ועוטפים הכל בבצק עלים מהמם. פלפלים ממולאים הכי ביתיים בריחות טובים שעושים חשק לאכול עוד ועוד!

מתכון באדיבות: מרים שאולי – קרדיט על שיתוף המתכון.

מתכון: פלפל ממולא בשר במעטפת בצק עלים

מצרכים 

בשר טחון
בצל קצוץ
פטרוזיליה
מלח
פפריקה מתוקה
פלפל שחור למלית
פלפלים שושקה – לפלפל עושים כמעין כיס, לא לפתוח לחצי לא לקלות 

אופן הכנה 

  • לא נטגן ורק נמלא אותו בפלפלים עם הבצל והפטרוזיליה.
  • נחתוך את בצק העלים לרצועות ונלפף אותם סביב במרווחים קטנים הפלפלים אחרי המילוי. 
  • נשים לתנור על 180 מעלות למשך 20 דקות או עד שנהיה זהוב.

שאלות ותשובות

שאלה: לא חריף ?
תשובה: לא יוצא חריף.

שאלה: אפשר לעשות את זה עם פלפל שושקה מתוק?
תשובה: כן אפשר.

שאלה:  הבשר שממולא בפלפל הוא מבושל לפני או לא?
תשובה: לא מבושל.

תמונות ותגובות מהגולשים: 

קישור למתכון המקורי: כאן 


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *