| | | |

קובה סלק קל מהיר וטעים

ברוטב אדום נדיר ומושלם
בהשראת: נועם זיגדון
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
קובה סלק L

הגיע הזמן לחמם את הבטן וגם את הלב עם תבשיל הקובה הכי פשוט וזריז שישדרג לכם את היום בטעמים משגעים!

קבלו מתכון לקובה סלק הכי קל ומהיר להכנה המשלב טעמים של כדורי בשר עסיסיים בטירוף המבושלים ברוטב סלק אדום ונדיר המקפיץ את הטעמים לרמה הבאה.

מנה קלילה ומרשימה שהכי מושלמת לרגעים האלה שבהם מתעצלים להשקיע את כל היום בהכנות במטבח. חצי שעת עבודה ויש לכם חווית טעמים מדהימה!

מתכון באדיבות: נועם זיגדון

ספר המתכונים של נועם זיגדון

 

קובה סלק L

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

קובה סלק L

קובה סלק קל מהיר וטעים

ברוטב אדום נדיר ומושלם
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: נועם זיגדון

המצרכים

לכדורי הבשר:

  • 1 ק"ג בשר טחון
  • 1 בצל (קצוץ דק דק)
  • ½ כוס סולת (מבורר)
  • ½ כוס פירורי לחם
  • צרור פטרוזיליה (קצוצה)
  • ½ כף בהרט
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ¼ כוס מים
  • 3 כפות שמן
  • 1 ביצה (L)
  • מלח

לרוטב:

  • 4-5 סלקים (פרוסים דק דק)
  • 4 גבעולים כרפס
  • 1-2 כפות סוכר
  • מיץ מלימון שלם
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 1 ½ ליטר מים
  • 4 כפות שמן
  • מלח

אופן ההכנה

  • להכנת הקציצות - מערבבים את כל המרכיבים ביחד ואז מניחים בצד למשך חצי שעה לספיגת נוזלים וטעמים.
  • ביניתיים עוברים לרוטב - מטגנים את הסלק עם השמן עד לריכוך, ומוסיפים את הכרפס והמים ומתבלים.
  • מביאים לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות. לאחר מכן יוצרים מהעיסה של הבשר כדורים בגודל פינג פונג וזורקים לרוטב ומביאים לרתיחה.
  • מעבירים ללהבה בינונית אש נמוכה ומבשלים כ-40 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

ד

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון קובה זה? אל תהססו לשאול!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: קובה סלק – נועם זיגדון
מומזנים גם לבקר בקבוצתה: פשוט לבשל עם נועם זיגדון!

Similar Posts

2 Comments

    1. המתכון הוא קובה סלק לעצלנים, שבחצי שעת עבודה מתקבלת מנה נפלאה והרבה יותר זריזה להכנה מהגרסא המקורית, בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?