לחם טחינה עם אגוזים בלי קמח!

קבלו את המתכון הסודי והכי קל ומיוחד שיש של לחם טחינה מהמם בלי קמח, אבלעם מרקם עשיר ופריך, מתקתקות מעודנת וקריספיות ממכרת מבחוץ
בהשראת: צביה אורן
ציון 4.38 על ידי 24 דירוגים
לחם טחינה

טוב, כמה חלמנו שיום אחד ייצרו לחם שירגיש כמו לחם אמיתי, ייראה כמו לחם אמיתי, ויהיה טעים בדיוק כמוהו, א-בל בלי קמח בכלל??

אז הנה, קבלו את המתכון הסודי והכי קל ומיוחד שיש של לחם טחינה מהמם בלי קמח, אבל טעים כמו במאפייה הכי טובה בעיר.

הוא רך ועשיר מבפנים, פריך וקריספי מבחוץ ומתקתק במידה! קל ביותר להכנה, ומתאים לכל ממרח שרק תרצו לארוחת בוקר או ערב מפנקות, בריאות ומשביעות בטירוף!

ספר המתכונים של צביה אורן

 
לחם טחינה
צילום: צביה אורן

למה באמת כדאי לכם: לחם טחינה

  • נשמר מעולה בהקפאה ויוצא ממנה כאילו נאפה הרגע!
  • קל ביותר להכנה, ומושלם עם כל ממרח שרק תרצו לארוחת בוקר או ערב מפנקות ומזינות!
שורה תחתונה: טעים כמו במאפייה הכי טובה בעיר

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? לחם טחינה

לחם טחינה

לחם טחינה עם אגוזים בלי קמח!

קבלו את המתכון הסודי והכי קל ומיוחד שיש של לחם טחינה מהמם בלי קמח, אבלעם מרקם עשיר ופריך, מתקתקות מעודנת וקריספיות ממכרת מבחוץ
ציון 4.38 על ידי 24 דירוגים
לדרג
באדיבות: צביה אורן

המצרכים

  • 6 כפות טחינה גולמית מלאה
  • 2 כפות סילאן
  • 4 ביצים שלמות
  • ½ כפית מלח הימלאיה ורוד
  • 2 כפות זרעי צ'יה
  • 1/2 כוס גרעיני חמניות קלופות
  • 1/4 כוס גרעיני דלעת
  • חופן אגוזי מלך שבורים גס
  • 2 כפות שומשום

אופן ההכנה

  • לערבב היטב את כל החומרים. לשמן תבנית אינגליש קייק ולשים את הבלילה בתוכה. ליישר קו. אפשר לזרוע מעליה גרעיני שומשום,
  • להכניס לתנור על 180 מעלות עד להשחמה ושהקיסם יוצא יבש, פורסים רק כשהלחם מתקרר!

הערות וטיפים

  • אפשר להקפיא ותמיד לחמם בטוסטר או בתנור, מרגיש כאילו זה עתה הכנתם
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
 

לחם טחינה
צילום: צביה אורן
לחם טחינה
צילום: צביה אורן

שאלות נפוצות: לחם טחינה

איך יצא לחם כזה כהה?
כי השתמשתי בטחינה מלאה גולמית אורגנית 100%


הבמה כולה שלכם!

"יצא ממש טעים, וואו!"

חווי חדד

לחם טחינה
צילום: חווי חדד

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


 רק עוד דבר אחד אחרון! 

נפתח החשק לפחמימה? תיאבון לעוד?
פיצה, פוקצ'ה או שדווקא חצ'פורי אמיתי?

עוד מתכונים מעניינים באתר

מחפשים עוד ביס בצקי מושלם? עוד מתכוני מאפים ולחמים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!

 

Similar Posts

8 Comments

    1. היי יהודה,
      החומרים מספיקים ליחידה של לחם בתבנית אינגליש קייק סטנדרטית.
      בהצלחה 🙂

    1. היי רינה,
      אין צורך להוסיף אבל אם את מעדיפה את זה אקסטרה אוורירי, אז בוודאי שאפשר להוסיף.
      בהצלחה 🙂

  1. זה נראה נהדר ואני אעשה את הלחם הזה רק כמה קלוריות יש בלחם ? בפרוסה אפשר לחשב אחר כך . תודה

    1. היי שלומית,
      להערכתנו, פרוסה אחת יוצאת בסביבות ה-70 קלוריות, תלוי באיזה עובי פורסים אותה.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?