Go Back
לחם טחינה

לחם טחינה עם אגוזים בלי קמח!

קבלו את המתכון הסודי והכי קל ומיוחד שיש של לחם טחינה מהמם בלי קמח, אבלעם מרקם עשיר ופריך, מתקתקות מעודנת וקריספיות ממכרת מבחוץ
ציון 4.38 על ידי 24 דירוגים
באדיבות: צביה אורן

המצרכים

  • 6 כפות טחינה גולמית מלאה
  • 2 כפות סילאן
  • 4 ביצים שלמות
  • ½ כפית מלח הימלאיה ורוד
  • 2 כפות זרעי צ'יה
  • 1/2 כוס גרעיני חמניות קלופות
  • 1/4 כוס גרעיני דלעת
  • חופן אגוזי מלך שבורים גס
  • 2 כפות שומשום

אופן ההכנה

  • לערבב היטב את כל החומרים. לשמן תבנית אינגליש קייק ולשים את הבלילה בתוכה. ליישר קו. אפשר לזרוע מעליה גרעיני שומשום,
  • להכניס לתנור על 180 מעלות עד להשחמה ושהקיסם יוצא יבש, פורסים רק כשהלחם מתקרר!

הערות וטיפים

  • אפשר להקפיא ותמיד לחמם בטוסטר או בתנור, מרגיש כאילו זה עתה הכנתם
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.