לחם טחינה עם אגוזים בלי קמח!

טוב, כמה חלמנו שיום אחד ייצרו לחם שירגיש כמו לחם אמיתי, ייראה כמו לחם אמיתי, ויהיה טעים בדיוק כמוהו, א-בל בלי קמח בכלל??
אז הנה, קבלו את המתכון הסודי והכי קל ומיוחד שיש של לחם טחינה מהמם בלי קמח, אבל טעים כמו במאפייה הכי טובה בעיר.
הוא רך ועשיר מבפנים, פריך וקריספי מבחוץ ומתקתק במידה! קל ביותר להכנה, ומתאים לכל ממרח שרק תרצו לארוחת בוקר או ערב מפנקות, בריאות ומשביעות בטירוף!

למה באמת כדאי לכם: לחם טחינה
- נשמר מעולה בהקפאה ויוצא ממנה כאילו נאפה הרגע!
- קל ביותר להכנה, ומושלם עם כל ממרח שרק תרצו לארוחת בוקר או ערב מפנקות ומזינות!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? לחם טחינה

לחם טחינה עם אגוזים בלי קמח!
המצרכים
- 6 כפות טחינה גולמית מלאה
- 2 כפות סילאן
- 4 ביצים שלמות
- ½ כפית מלח הימלאיה ורוד
- 2 כפות זרעי צ'יה
- 1/2 כוס גרעיני חמניות קלופות
- 1/4 כוס גרעיני דלעת
- חופן אגוזי מלך שבורים גס
- 2 כפות שומשום
אופן ההכנה
- לערבב היטב את כל החומרים. לשמן תבנית אינגליש קייק ולשים את הבלילה בתוכה. ליישר קו. אפשר לזרוע מעליה גרעיני שומשום,
- להכניס לתנור על 180 מעלות עד להשחמה ושהקיסם יוצא יבש, פורסים רק כשהלחם מתקרר!
הערות וטיפים
- אפשר להקפיא ותמיד לחמם בטוסטר או בתנור, מרגיש כאילו זה עתה הכנתם


שאלות נפוצות: לחם טחינה
איך יצא לחם כזה כהה? |
הבמה כולה שלכם!
"יצא ממש טעים, וואו!"
חווי חדד
צילום: חווי חדד
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!
נפתח החשק לפחמימה? תיאבון לעוד?
פיצה, פוקצ'ה או שדווקא חצ'פורי אמיתי?
מחפשים עוד ביס בצקי מושלם? עוד מתכוני מאפים ולחמים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
לאיזו כמות, משקל, מספיקים החומרים במתכון?
היי יהודה,
החומרים מספיקים ליחידה של לחם בתבנית אינגליש קייק סטנדרטית.
בהצלחה 🙂
לא צריך להוסיף אבקת אפיה או סודה לשתיה?
לא יוצא דחוס?
היי רינה,
אין צורך להוסיף אבל אם את מעדיפה את זה אקסטרה אוורירי, אז בוודאי שאפשר להוסיף.
בהצלחה 🙂
זה נראה נהדר ואני אעשה את הלחם הזה רק כמה קלוריות יש בלחם ? בפרוסה אפשר לחשב אחר כך . תודה
היי שלומית,
להערכתנו, פרוסה אחת יוצאת בסביבות ה-70 קלוריות, תלוי באיזה עובי פורסים אותה.
בהצלחה 🙂
אפשר בלי להוסיף גרעינים?
היי עדי,
אכן כן, בהצלחה 🙂