עוגות גבינה | חלבי | מתכונים לשבועות | מתכונים לשבת | עוגות
עוגת גבינה פירורים קלה ועשירה
עוגת גבינה פירורים אמיתית! עשירה, אוורירית, מרעננת והכי טעימה שתכינו!
עוגת גבינה פירורים עשירה, מרעננת וטעימה שתגרום לכל טועם לבק עוד ועוד!
אם אתם אוהבים עוגות גבינה כמוני, ודאי יצא לכם לקנות או להכין לא מעט עוגות גבינה. ואם להיות כנה, לא כל עוגת גבינה טעימה כמו שהיא נראית.
את המתכון הזה לעוגת גבינה פירורים אני מכינה כבר הרבה שנים והא תמיד יוצא לי מושלם! אני משתמשת רק ברכיבים איכותיים ותמיד מתקבלת עוגה מרשימה, עשירה מאוד וטעימה.
העוגה מרעננת מאוד ומתאימה להגשה בימים חמים, מפנקת ביותר ותגרום לכל טועם להרגיש מיוחד! חובה להכין ולטעום כדי להבין!
למה באמת כדאי לכם: עוגת גבינה פירורים
- המתכון הכי טוב והכי מדויק לעוגת גבינה פירורים אמיתית!
- עוגה מרעננת, אוורירית וטעימה שכיף להגיש ולאכול בימים חמים!
- עוגה מפנקת למראה ועשירה בטעמים שתגרום לכולם להרגיש מיוחדים!
- מתכון קל מאוד ובכלום זמן יש לכם את הקינוח המושלם להגשה בכל זמן נתון!
שורה תחתונה: לא ידעתם עוגת גבינה מהי, עד שתטעמו את עוגת הגבינה הזו! עוגה שתקפוץ למקום הראשון בתפריט הקינוחים שלכם!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגת גבינה פירורים קלה ועשירה
עוגת גבינה פירורים אמיתית! עשירה, אוורירית, מרעננת והכי טעימה שתכינו!
לדרג
ציוד
כוס: חד פעמי 200 מ"ל
המצרכים
לתחתית ולפירורים:
- 1 חבילה חמאה/מחמאה (200 גרם )
- ½2 כוסות קמח רגיל
- 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
- ¼ כוס סוכר
- 3 חלמונים
למלית:
- 2 חבילות שמנת מתוקה (500 מ"ל)
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
- 1 גבינת טוב טעם של טרה/גבינת שמנת (250 מ"ל)
- 1 חבילה גבינה 5% (500 גרם)
- 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
- ¼ כוס סוכר
אופן ההכנה
הכנת התחתית והפירורים:
- לערבב הכל ביחד לקבלת בצק רך.
- לחלק את הבצק 3/4 לתחתית ו1/4 לפירורים.
- לשים בתבנית נייר אפיה לשים את 3/4 הבצק ולהדק לחורר עם מזלג לאפות 180 מעלות.
- את הרבע בצק לרדד להניח בתבנית על נייר אפיה לחורר עם מזלג ולאפות. לצנן היטב.
הכנת המלית:
- להקציף שמנת מתוקה עם הפודינג ולהוסיף בסוף גבינות.
- לשים על התחתית ומעל לפורר את הפירורים ולהכניס למקרר להתייצבות לכמה שעות.
- את התחתית לאפות בתבנית 24 או תבנית מרובעת.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
תודה על מתכון מעולה. ניתן להקפיא את העוגה ולהוציא לפני ההגשה?
היי יעל,
שמחים שאהבת את העוגה!
את בהחלט יכולה להקפיא ולהוציא כרבע שעה לפני הגשה.
בהצלחה 🙂
היי. האם יש טעות בכמות של הגבינה הלבנה והכוונה היא ל250 ולא 500? תודה
היי ליבי,
אין טעות במתכון 🙂
בהצלחה