| |

עוגת תפוחים בחושה משגעת וקלה

עוגת תפוחים בחושה היא בול מה שתרצו לשעת פינוק מתוקה עם קפה חם ליד. קלילה ביותר, טעימה ביותר, ויפה עוד יותר! שבע דקות הכנה וגן עדן מושלם בפה
בהשראת: מזי מיכאל
ציון 4.35 על ידי 100 דירוגים
עוגת תפוחים בחושה

 

ברגע שתכינו פעם אחת את המתכון עוגת תפוחים בחושה הנהדר הזה, לא תוכלו להפסיק להכין אותה, ובטח שלא תצליחו להפסיק להתענג עליה…

עם מגוון תפוחים פריכים ולחים, שאפילו לא צריך לקלף, מרקם נימוח ועסיסי ומעטה שזוף ושחום מעל – עוגת תפוחים בחושה היא בול מה שתרצו לשעת פינוק מתוקה או לבוקר נעים עם קפה חם ליד.

בגרסת הפרווה כאן, היא מושלמת גם לסיום כל ארוחה בשרית, והיא קלילה ביותר, טעימה עוד יותר, והמראה שלה כובש ביופיו. קחו לכם שבע דקות הכנה  – וקבלו גן עדן מענג בפה

 

ספר המתכונים של מזי מיכאל 
 
 
 
עוגת תפוחים בחושה
צילום: מזי מיכאל
 

למה באמת כדאי לכם:  עוגת תפוחים בחושה

  • קלילה ביותר, טעימה ביותר, ויפה עוד יותר!

  • מרקם נימוח של תפוחים עסיסיים עטוף במראה שזוף ושחום כובש

  • עוגת הפרווה המושלמת לפינוק מתוק או לסיום מפנק לכל ארוחה בשרית.

שורה תחתונה: 7 דקות הכנה – שעות של גן עדן  בפה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? עוגת תפוחים בחושה

עוגת תפוחים בחושה

עוגת תפוחים בחושה משגעת וקלה

עוגת תפוחים בחושה היא בול מה שתרצו לשעת פינוק מתוקה עם קפה חם ליד. קלילה ביותר, טעימה ביותר, ויפה עוד יותר! שבע דקות הכנה וגן עדן מושלם בפה
ציון 4.35 על ידי 100 דירוגים
לדרג
באדיבות: מזי מיכאל

המצרכים

  • 3 תפוחים גדולים (חתוכים לקוביות קטנות)
  • 2 כפות סוכר חום
  • 2 כפיות קינמון
  • 3 ביצים גדולות (או 4 קטנות)
  • 1 כוס סוכר (ואולי עוד קצת)
  • 1 כוס שמן
  • 2 כוסות קמח תופח
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • לחתוך את התפוחים לקוביות קטנות ולערבב יחד. בקערה נפרדת לערבב ביצים, סוכר, שמן וקמח ולהוסיף על התפוחים
  • להכניס לתבנית סיליקון או כל תבנית אחרת משומנת ולאפות כשעה על 170 מעלות. לחלץ מהתבנית ולפזר אבקת סוכר

הערות וטיפים

  • למתכון דיאטטי יותר ניתן להשתמש בסילאן ללא סוכר במקום סוכר ,ובשיבולת שועל או בקמח שיבולת שועל במקום קמח
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

שאלות נפוצות: עוגת תפוחים בחושה

אפשר בתבנית חד פעמית? אפשר, אך היא פחות מרשימה. לא למלא עד סוף התבנית שלא תגלוש

לא צריך להוסיף כוס מים או מיץ תפוזים? לא צריך. למרות שהעיסה נראית קשוחה התפוחים מפרישים נוזלים

אפשר בתבנית חד פעמית? אפשר, אך היא פחות מרשימה. לא למלא עד סוף התבנית שלא תגלוש
איזה תפוחים – ירוקים או אדומים – או שזה לא משנה? לא משנה

התפוחים קלופים או רק חתוכים לקוביות עם הקליפה? לא צריך לקלף

 
עוגת תפוחים בחושה
צילום: מזי מיכאל
 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון! 

Similar Posts

32 Comments

  1. 5 stars
    מתכון. מצויין תמיד מצליח
    אםם לא מספיק נוזלי עם 3 ביצים להוסיף ביצה, כמו. שמצויין במתכון. תודה

  2. 5 stars
    אחת העוגות הקלות ביותר שהכנתי, נשארתי עם תפוחים מיותמים ולא ידעתי מה לעשות איתם, הגעתי למתכון הזה בטעות ולא הצטערתי. מתכון מעולה, עוגה מושלמת!

    1. היי חנה,
      אפשר, בסביבות ה-45 דקות. כמובן שכדאי לבדוק מדי פעם דרך הזכוכית שבדלת התנור איך הצבע שלה.
      בהצלחה 🙂

      1. 5 stars
        עוגה מעולה! שמתי הרבה פחות סוכר, כ3 כפות סוכר חום ושמתי סילאן במקום השאר, אני מעוניינת להכין עוגה יותר בריאה, עם שבולת שועל וקמח שקדים, האם יש אפשרות להפחית מהזמן?

    1. היי מירי,
      האחד סוכר חום והשני סוכר לבן. כמות הסוכר שבעוגה מצוינת ברשימת המצרכים.
      בהצלחה 🙂

  3. 5 stars
    הכנו עם זוג ילדים בני שנתיים וחצי. נהננו מכל תהליך ההכנה, הם עזרו הרבה. יצאה עוגה פשוט מצוינת! איזה כיף!! השתמשנו בחצי כוס סוכר לבן, יצא מאוזן וטעים. את החתיכה השניה אכלנו עם גלידת וניל, מומלץ בחום, תודה על המתכון המצוין!

    1. היי מוטי,
      שמחים מאוד שנהניתם כל כך מהמתכון 🙂
      עניין הסוכר מובן לגמרי והשילוב עם הגלידה הוא א-ל-ו-ה-י!
      נ.ב. מוזמן להצטרף גם לקבוצת הוואטסאפ שלנו כדי לקבל ישירות אליך מתכונים מעולים כל יום
      https://chat.whatsapp.com/EJZDFFjUzY17xV9wdOVY9N

    1. היי אילנה!
      שמחים מאוד שנהנית מהמתכון.
      אנחנו מזמינים אותך להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלנו
      וכן לקבוצות הוואטסאפ: קבוצת מתכונים רגילים | קבוצת גרין, ובה תוכלי למצוא מתכונים ללא גלוטן, ללא סוכר וכן הלאה.
      כך תוכלי לקבל אלייך ישירות מתכונים טעימים חדשים כל יום 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?