עוגת גבינה תפוחים בחושה
עוגת גבינה תפוחים בחושה מפנקת המיוחד. עוגה קלה להכנה שכל אחד יכול להכין.
עוגת גבינה תפוחים בחושה. עוגה בחושה עם גבינה לבנה ותפוחי עץ, עוגה מהירה ומפנקת במיוחד!
עוגות אצלנו בבית קבועות בתפריט ואנחנו אוהבים מאוד לגוון. אחת העוגות שמאפשרת לי גיוון גם בטעם וגם בצורת ההגשה היא עוגת גבינה תפוחים בחושה. אפשר להגיש אותה קרה וליהנות מקינוח מרענן ואפשר להגיש אותה חמה במעט לצד כדור גלידה וניל ולשדרג את רמת הפינוק!
מתכון קל מאוד, שכל אחד יכול להכין ומתקבלת עוגת גבינה תפוחים שמתאימה בכל עת. אפשר להכין באמצע השבוע ולהתפנק במשך כל השבוע! המתכון הזה הוא הפינוק הקטן שעושה את כל ההבדל!
למה באמת כדאי לכם: עוגת גבינה תפוחים
- מתכון קל להכנה שכל אחד יכול להכין!
- אפשר להגיש את העוגה קרה ואפשר להגיש אותה חמה לצד כדור גלידה!
- הפינוק המושלם שיהפוך את היום שלכם לחגיגי במיוחד!
- עוגה טעימה ומרעננת לימי הקיץ החמים!
שורה תחתונה: בא לכם להפתיע את המשפחה והאורחים בעוגה מפנקת במיוחד? תכינו את העוגה הזו!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגת גבינה תפוחים בחושה
עוגת גבינה תפוחים בחושה מפנקת המיוחד. עוגה קלה להכנה שכל אחד יכול להכין.
לדרג
ציוד
תבנית בינונית 30X27
כוס אוניברסלית 240 סמ''ק
המצרכים
- 2 כוסות קמח תופח
- 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- ½ כוס צימוקים
- ¾ כוס שמן
- 1 חבילה גבינה לבנה 5% (250 גרם - או שמנת חמוצה 9% 200 מ"ל)
- 4 תפוחי עץ ( קלופים וחתוכים לקוביות קטנות)
- 1 כפית קינמון
- 2 כפות סוכר
אופן ההכנה
- בקערה מנפים את הקמח ואת אבקת האפייה.
- בקערה נוספת נקציף ביחד את הביצים, הסוכר, השמן והגבינה.
- נוסיף את הקמח ונערבב לעיסת בצק חלקה.
- נבשל במיקרוגל את תפוחי העץ למשך כשש דקות - ונקרר אותם.
- נוסיף את התפוחים לקערת הבצק תוך ערבוב. נוסיף גם את הצימוקים.
- נשמן את התבנית ונקמח מעט.
- נוסיף לתבנית את העיסה ונפזר מלמעלה את הסוכר שמעורבב עם הקינמון.
- נאפה על 170 מעלות טורבו למשך כ- 30-40 דקות.
- העוגה יוצאת לחה ועסיסית.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת גבינה תפוחים בחושה
אפשר בלי צימוקים? בוודאי שאפשר. |
נראה מצוין! האם הפרדת ביצים? ללא הפרדת ביצים. |
אפשר עם פרי אחר? (שזיף לצורך העניין) לא ניסיתי עם פרי אחר- המתכון הוא מקורי מהמטבח הגרמני. |
אחרי שהעוגה מוכנה והתקררה- מאחסנים במקרר? בחורף ניתן להחזיק מחוץ למקרר במשך יממה, לאחר מכן להכניס למקרר. |
ראיתי שבתמונה העוגה בתבנית עגולה, איזה גודל?
היי דליה,
תבנית 22 או 24.
בהצלחה!
מתכון קל להכנה. העוגה יוצאת נהדרת וכשהיא חמה אי אפשר לעמוד בפניה. בהחלט נכנסה לרשימת המתכונים המומלצים שלי
היי אריאל,
מעולה, שמחים מאוד שאהבת את העוגה ותודה רבה שכתבת לנו!
אפשר לשתף אותנו בתמונה בקבוצה 🙂
אחת המוצלחות מהבחושות וואוו יצא לי מעולה ואני ממש לא מטבח היום יום האם בארה"ב הכנתי שתי עוגות לפיקניק יצאו לי טוב יותר מקונדטוריה לא היו לי מספיק תפוחים אז הוספתי אגס וחתיכות אננס ול5% הוספתי מסקרפונה וואוו תודה אני אמשיך לעקוב באדיקות
היי, שמחים מאוד שנהניתם מהעוגה 🙂
מוזמנת להעלות תמונות לקבוצת הפייסבוק שלנו!
עוגה מדהימה! נאכלה ביום! הוספתי כף פודינג וניל
לפני הרבה שנים הכנתי אותה באופן קבוע עם שמנת מתוקה במקום.
היי דוריס,
שמחים מאוד שנהנית מהעוגה ותודה ששיתפת אותנו בטיפים שלך 🙂
קמח תופח ואבקת אפיה, או קמח רגיל וא. אפיה ?
היי יהודית,
קמח תופח ואבקת אפייה.
בהצלחה 🙂