פוטטוס בתנור טעימים בטירוף

נמאס מטיגונים?! מתכון פוטטוס בתנור עם טריק – קריספי בחוץ רך מבפנים!

פוטטוס בתנור טעימים בטירוף – 

מתכון פוטטוס תפוחי אדמה פריכים ומתובלים, פצצת טעם בכל ביס.ברגע שמוציאים אותם מהתנור, הריח מעולה והצבע נפלא . פוטטוס קריספים מבחוץ ורכים בפנים (אפשר להכפיל כמויות ובהתאם את התבלינים והשמן)

פוטטוס בתנור קריספי עם טריק

פצצת טעם בכל ביס וחגיגה ברגע שמוציאים אותם מהתנור. מומלץ בחום!
בהשראת: גילה עדי
ציון 5 על ידי דירוג אחד
פוטטוס בתנור טעימים בטירוף

פוטטוס בתנור טעימים בטירוף –  מתכון פוטטוס תפוחי אדמה פריכים ומתובלים,

קריספיים מבחוץ ורכים בפנים, ופצצת טעם בכל ביס. ברגע שמוציאים אותם מהתנור, הריח מעולה והצבע יותר. חובה בכל שולחן ארוחה!

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/גילה-עדי" icon="" target="false" nofollow="false"] ספר המתכונים של גילה עדי [/button]

פוטטוס בתנור טעימים בטירוף
צילום: טלי פרימן

[adinserter block="2"]

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?
הקליקו לסרטון

 

פוטטוס בתנור טעימים בטירוף

פוטטוס בתנור קריספי עם טריק

פצצת טעם בכל ביס וחגיגה ברגע שמוציאים אותם מהתנור. מומלץ בחום!
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: גילה עדי
[adinserter block="8"]

המצרכים

  • 4 תפוחי אדמה (גודל בינוני)
  • שיני שום (כמה שאוהבים)
  • 1 כפית פפריקה אדומה בשמן
  • 1 כפית כורכום
  • ½ כפית מלח (לפי הטעם)
  • ½ כפית טימין מיובש (לפי הטעם)
  • ¼ כוס שמן זית (בערך )
  • ½ כפית פלפל שחור
[adinserter block="6"] [adinserter block="12"]

אופן ההכנה

  • לחצות ארבעה תפוחי אדמה לשניים ושוב לשניים..
  • נניח אותם בשקית עם סגירה אטומה ונכניס: שיני שום, כמה שאוהבים (הם טעימים מאוד באפייה, אני מכניסה הרבה).
  • נתחיל להכניס לשקית גם את התבלינים והשמן זית.
  • בשלב זה נסגור את שקית היטב ונכניס לפריזר הקפאה של כחצי שעה.
  • נוציא את השקית ונחורר אותה להוצאת הנוזלים שהצטברו פנימה במשך הזמן הזה.
  • נניח את תפוחי האדמה בתבנית, נרסס עוד קצת שמן מעל.
  • נאפה למשך כ 50 דקות על 190 מעלות עד קבלת צבע זהוב ומעורר תיאבון.
[adinserter block="10"]
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

[adinserter block="4"]


שאלות נפוצות: פוטטוס בתנור

אני שמה את התנור על טורבו?
אני אפיתי על רגיל.
האם במקפיא הנוזלים שבשקית יצאו מהחורים?
להקפיא רק לחצי שעה זה לא קופא.
השקית מיוחדת לחום?
לא בשקית שמים את כל המצרכים סוגרים היטב ואחרי שמוציאים מהפריזר אופים בתנור בתבנית אפיה.
פוטטוס בתנור טעימים בטירוף
צילום: טלי פרימן

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


3 Comments

    1. היי פנינה, ואחרי שמוציאים מהפריזר מפזרים בתבנית אפיה ואופים בתנור, בלי השקית. בהצלחה!

  1. היי
    לא כ"כ ברור הסיפור עם השקית.. למה לחורר אותה? עד כמה שאני מבינה זה רק לשלב ההקפאה..
    האם להוציא את תפוחי האדמה מהשקית לתבנית אפיה ללא הנוזלים, האם זו הכוונה?
    תודה

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?