פוטטוס בתנור קריספי עם טריק
פצצת טעם בכל ביס וחגיגה ברגע שמוציאים אותם מהתנור. מומלץ בחום!
פוטטוס בתנור טעימים בטירוף – מתכון פוטטוס תפוחי אדמה פריכים ומתובלים,
קריספיים מבחוץ ורכים בפנים, ופצצת טעם בכל ביס. ברגע שמוציאים אותם מהתנור, הריח מעולה והצבע יותר. חובה בכל שולחן ארוחה!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
הקליקו לסרטון
המצרכים
- 4 תפוחי אדמה (גודל בינוני)
- שיני שום (כמה שאוהבים)
- 1 כפית פפריקה אדומה בשמן
- 1 כפית כורכום
- ½ כפית מלח (לפי הטעם)
- ½ כפית טימין מיובש (לפי הטעם)
- ¼ כוס שמן זית (בערך )
- ½ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
- לחצות ארבעה תפוחי אדמה לשניים ושוב לשניים..
- נניח אותם בשקית עם סגירה אטומה ונכניס: שיני שום, כמה שאוהבים (הם טעימים מאוד באפייה, אני מכניסה הרבה).
- נתחיל להכניס לשקית גם את התבלינים והשמן זית.
- בשלב זה נסגור את שקית היטב ונכניס לפריזר הקפאה של כחצי שעה.
- נוציא את השקית ונחורר אותה להוצאת הנוזלים שהצטברו פנימה במשך הזמן הזה.
- נניח את תפוחי האדמה בתבנית, נרסס עוד קצת שמן מעל.
- נאפה למשך כ 50 דקות על 190 מעלות עד קבלת צבע זהוב ומעורר תיאבון.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: פוטטוס בתנור
אני שמה את התנור על טורבו? אני אפיתי על רגיל. |
האם במקפיא הנוזלים שבשקית יצאו מהחורים? להקפיא רק לחצי שעה זה לא קופא. |
השקית מיוחדת לחום? לא בשקית שמים את כל המצרכים סוגרים היטב ואחרי שמוציאים מהפריזר אופים בתנור בתבנית אפיה. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני תפוחי אדמה מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: גילה עדי
האם אופים עם השקית ? או שמוציאים את התפו״א על מנת לאפות?
היי פנינה, ואחרי שמוציאים מהפריזר מפזרים בתבנית אפיה ואופים בתנור, בלי השקית. בהצלחה!
היי
לא כ"כ ברור הסיפור עם השקית.. למה לחורר אותה? עד כמה שאני מבינה זה רק לשלב ההקפאה..
האם להוציא את תפוחי האדמה מהשקית לתבנית אפיה ללא הנוזלים, האם זו הכוונה?
תודה