חזה עוף מוקפץ עם אורז - גם ילדים יטרפו!
לא טסתם לתאילנד השנה? המזרח הרחוק נראה… רחוק? אז אנחנו כאן להביא לכם את הטעמים האוריינטליים, האקזוטיים המופלאים של המזרח קרוב-קרוב לצלחת שלכם!
ואיך אפשר בלי אחת ממנות הדגל הכי טעימות, מטריפות ומיוחדות של חזה עוף מוקפץ עם אורז רך – מנה עשירה בצבעוניות מהממת של ירקות קריספיים, גרגירי אורז מוקפצים ונתחי עוף עסיסיים ורכים!
כשאת כל הטוב הזה עוטף תיבול מדויק ומהמם מלא ארומה אקזוטית – יש לכם מנה יפהפייה ומטריפה, שגם ילדים יאהבו, ויביאו לכם את טעמי המזרח הרחוק הכי קרוב לשלמות!
למה באמת כדאי לכם: חזה עוף מוקפץ
- המזרח הרחוק – הכי קרוב לצלחת שלכם!
- מנה עשירה של נתחי עוף עסיסיים, אורז מוקפץ, ירקות קריספיים צבעוניים ותיבול אקזוטי מושלם!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? חזה עוף מוקפץ
חזה עוף מוקפץ עם אורז - גם ילדים יטרפו!
המצרכים
- ½1 כוס אורז בסמטי/יסמין
- מעט שמן
- 2-3 גזרים חתוכים לגפרורים
- בצל חתוך לרצועות
- ¼ כרוב לבן
- 2 בצל ירוק
- 500 גרם חזה עוף חתוך רצועות דקות וקטנות
- פלפל שחור
- 1 כפית פפריקה מעושנת
- 1 כפית מרק עוף
- 1 כפית שום כתוש
- רוטב צ'ילי
- מעט רוטב טריאקי
- מעט רוטב סויה
- רוטב סויה מתוקה בנדיבות
- שומשום
- בצל ירוק לקישוט
אופן ההכנה
- להכין אורז עם מעט שמן ומים רותחים ולבשל 19 דקות. במחבת ווק להקפיץ גזרים ולהניח בצד. להקפיץ בצל חתוך, כרוב לבן ובצל ירוק ולהניח בצד.
- להקפיץ את חזה העוף. שימו לב שבהתחלה העוף מגיר נוזלים, אז לסנן ואז שוב להקפיץ עם שמן עד שמזהיב.
- לחבר את הכל ביחד בתוך הווק: הירקות, העוף והאורז המוכן. לתבל בכל התבלינים, להקפיץ 2-3 דקות לאיחוד ולהגיש עם שומשום ובצל ירוק מעל
רק עוד דבר אחד אחרון! חזה עוף מוקפץ עם אורז
נפתח החשק לעוד מנות קלות ומושלמות שישביעו אתכם בטעמים מופלאים ויגרו את כל בלוטות הטעם?
עוד מתכונים מעניינים באתר
אהבתם? עוד מלא רעיונות נוספים של ארוחות צהריים מטריפות ומשביעות – עכשיו באתר!