| |

עוגת תפוזים גבוהה ללא הפרדת ביצים

עוגת תפוזים נוסטלגית חלומית תחזיר אתכם לטעמי ילדות מתוקה. גבוהה ואוורירית, רכה ומענגת, מגיעה בניחוח הדרים משכר ומרקם עננים מענג. ה-פינוק המושלם ליד קפה חם
בהשראת: סילביה פינוקים מהמטבח שלי
ציון 4.75 על ידי 4 דירוגים
עוגת תפוזים נוסטלגית

עוגת תפוזים גבוהה ורכה ללא הפרדת ביצים. קבלו הבטחה מאיתנו – בעוגה הזו אתם הולכים להתאהב! היא תזכיר לכם את עוגת הילדות, שלכם כזאת שאף פעם לא שוכחים, וביס אחד ממנה ולא תפסיקו ליישר, לזלול ולטרוף בלי להשאיר פירור.

ככה זה כשמדובר במתכון מושלם של עוגת תפוזים נוסטלגית חלומית, גבוהה, נימוחה, אוורירית במרקם עננים מענג

לצד פירות חתוכים, תה נענע מהביל או קפה טוב, היא תחכה לכם תמיד בזמן ברכות מפנקת ובניחוחות הדרים משכרים ורעננים!

 
ספר המתכונים של סילביה פינוקים מהמטבח שלי 
 
עוגת תפוזים נוסטלגית
צילום: סילביה פינוקים מהמטבח שלי
 

למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוזים 

  • כל מה שאפשר לבקש מעוגת תפוזים – גבוהה, נימוחה, אוורירית במרקם עננים מענג
  • תכניס הביתה ניחוחות הדרים משכרים ורעננים

שורה תחתונה: אין כמו לחזור לטעמי ילדות מתוקים

 
 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? 

עוגת תפוזים נוסטלגית

עוגת תפוזים גבוהה ללא הפרדת ביצים

עוגת תפוזים נוסטלגית חלומית תחזיר אתכם לטעמי ילדות מתוקה. גבוהה ואוורירית, רכה ומענגת, מגיעה בניחוח הדרים משכר ומרקם עננים מענג. ה-פינוק המושלם ליד קפה חם
ציון 4.75 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: סילביה פינוקים מהמטבח שלי

ציוד

1 תבנית בבקה / סיר פלא / עגולה מס׳ 26 לא משומנת
כוס מידה אונברסלית 240 מ"ל

המצרכים

  • 6 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
  • 2 כוסות סוכר
  • ½1 כוס מיץ תפוזים
  • ½1 כוס שמן
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • ¾3 כוסות קמח
  • שקית אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • להוסיף את הביצים לקערת מיקסר עם וו הקצפה ולהקציף עד לקבלת בועות לבנות. להוסיף בהדרגה 2 כוסות סוכר ולהקציף במהירות גבוהה כ-5 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
  • להוריד את מהירות המיקסר למהירות הכי איטית ולהוסיף מיץ תפוזים ושמן, ולהקציף כמה שניות עד לאיחוד.
  • לעצור את פעולת המיקסר ולהוסיף אבקת אפייה וקמח בהדרגה תוך כדי ניפוי ובכל פעם כוס. לעבד מספר שניות במהירות בינונית עד שכל הקמח נטמע בתערובת (חשוב לא לעבד יותר מידי, כדי שהעוגה לא תהיה דחוסה מדי)
  • לצקת לתבנית בבקה / סיר פלא / עגולה מס׳ 26 גבוהה לא משומנת ומתפרקת.
  • לאפות על 170 מעלות לא בטורבו כשעה עד שעה וחצי שלב אחד מתחת לאמצע התנור עד שקיסם יוצא יבש. לצנן היטב לטמפרטורת החדר ובעזרת סכין חדה לשחרר מהצדדים והתחתית. לבזוק אבקת סוכר מלמעלה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

הבמה כולה שלכם:

"גם אני הכנתי יצא מושלם"

חנה זגורי כהן

 

עוגת תפוזים גבוהה ללא הפרדת ביצים
חנה זגורי כהן

 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת תפוזים גבוהה ללא הפרדת ביצים

 

נכון היה פשוט וקל להכין את העוגת תפוזים הריחנית הזאת? נכון שלגמרי היא עשתה לכם חשק לעוד פינוקים מתוקים בכלום מאמץ? אז הנה עוד המלצות טעימות וקלות!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

2 Comments

    1. היי מירי,
      את בהחלט לא חייבת להוסיף אבקת סוכר, זה רק למי שרוצה ואוהב מתוק יותר.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?