עוגת תפוזים גבוהה ללא הפרדת ביצים
עוגת תפוזים גבוהה ורכה ללא הפרדת ביצים. קבלו הבטחה מאיתנו – בעוגה הזו אתם הולכים להתאהב! היא תזכיר לכם את עוגת הילדות, שלכם כזאת שאף פעם לא שוכחים, וביס אחד ממנה ולא תפסיקו ליישר, לזלול ולטרוף בלי להשאיר פירור.
ככה זה כשמדובר במתכון מושלם של עוגת תפוזים נוסטלגית חלומית, גבוהה, נימוחה, אוורירית במרקם עננים מענג
לצד פירות חתוכים, תה נענע מהביל או קפה טוב, היא תחכה לכם תמיד בזמן ברכות מפנקת ובניחוחות הדרים משכרים ורעננים!
למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוזים
- כל מה שאפשר לבקש מעוגת תפוזים – גבוהה, נימוחה, אוורירית במרקם עננים מענג
- תכניס הביתה ניחוחות הדרים משכרים ורעננים
שורה תחתונה: אין כמו לחזור לטעמי ילדות מתוקים
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגת תפוזים גבוהה ללא הפרדת ביצים
ציוד
המצרכים
- 6 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
- 2 כוסות סוכר
- ½1 כוס מיץ תפוזים
- ½1 כוס שמן
- 1 שקית אבקת אפייה
- ¾3 כוסות קמח
- שקית אבקת סוכר
אופן ההכנה
- להוסיף את הביצים לקערת מיקסר עם וו הקצפה ולהקציף עד לקבלת בועות לבנות. להוסיף בהדרגה 2 כוסות סוכר ולהקציף במהירות גבוהה כ-5 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
- להוריד את מהירות המיקסר למהירות הכי איטית ולהוסיף מיץ תפוזים ושמן, ולהקציף כמה שניות עד לאיחוד.
- לעצור את פעולת המיקסר ולהוסיף אבקת אפייה וקמח בהדרגה תוך כדי ניפוי ובכל פעם כוס. לעבד מספר שניות במהירות בינונית עד שכל הקמח נטמע בתערובת (חשוב לא לעבד יותר מידי, כדי שהעוגה לא תהיה דחוסה מדי)
- לצקת לתבנית בבקה / סיר פלא / עגולה מס׳ 26 גבוהה לא משומנת ומתפרקת.
- לאפות על 170 מעלות לא בטורבו כשעה עד שעה וחצי שלב אחד מתחת לאמצע התנור עד שקיסם יוצא יבש. לצנן היטב לטמפרטורת החדר ובעזרת סכין חדה לשחרר מהצדדים והתחתית. לבזוק אבקת סוכר מלמעלה
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת תפוזים גבוהה ללא הפרדת ביצים
נכון היה פשוט וקל להכין את העוגת תפוזים הריחנית הזאת? נכון שלגמרי היא עשתה לכם חשק לעוד פינוקים מתוקים בכלום מאמץ? אז הנה עוד המלצות טעימות וקלות!
עוד מתכונים מעניינים באתר
והנה עוד מבחר קינוחים קלים מושלמים שממש לא תרצו לפספס
היי
אפשר לעשות גם בתבנית מרובעת? איזה, בינונית או גדולה?
היי בת אל,
גם עם העוגה הזו אפשר להשתמש בתבנית מרובעת אבל גדולה, לא ענקית.
בהצלחה!
העוגה נראת מעולה אבל למה אבקת סוכר יש באה 2כוסות סוכר זה הרבה מאוד
היי מירי,
את בהחלט לא חייבת להוסיף אבקת סוכר, זה רק למי שרוצה ואוהב מתוק יותר.
בהצלחה 🙂